Weblog van Annelies Hoornik
  06-12-2009  15:27:10         

De december maand

 kerst 2009

 

Het eerste december feest is voor velen al weer gevierd, met peperkoek en chocola. Sinterklaas is weer bij veel kindertjes op bezoek geweest om ze te verblijden met kado's.

 

Niet iedereen viert Sinterklaas, er zijn mensen die liever Kerst of een persoonlijke andere feestdag vieren.

 

Omdat december voor mij altijd in het teken staat van de Engelen Jaar Readings en de Angelo ruimte daarvoor in kerst sfeer wordt ingericht, zit ik al ruim een week in de kerst sfeer inclusief Hawaiiaanse kerst muziek. Ik vind het ook dit jaar weer heel leuk om te doen en zelfs zonder dat ik er ruchtbaarheid aan had gegeven werden al vanaf mei afspraken geboekt om samen met de eigen engelen naar 2010 te kijken.

 

Ik zie nu al een trend in de energie van 2010 ontstaan en zoals ik eerder dit jaar al tijdens workshops gezegd hebt, wordt de energie van volgend jaar veel zachter.

 

Ik zal er later deze maand nog eens uitgebreid op terug komen. Mogelijk hier in de blog of in de nieuwsbrief.

 

Voor nu wens ik iedereen al vast prettige dagen of je nu Kerst, Yule, Hannukah of Kwanzaa viert. Maak er wat moois van en probeer naast het geven van kado's ook naar de betekenis te kijken.


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief