Weblog van Annelies Hoornik
  11-09-2008  09:44:36         

De december Engelen Jaar Readingen

Vorig jaar gaf ik in december de Engelen Jaar Readingen en toen viel het me op dat er een algemene rode draag door deze readingen loopt. Ze zeggen natuurlijk dat je klanten je spiegelen, dus ik heb ook goed opgelet naar mate er meerdere keren dezelfde lijn en soorten boodschappen voorbij kwamen.

 

Verder spelen er natuurlijk de energieën uit de kosmos, de energieën van de jaargetijden en onze moeder aarde mee. Samen heeft dat voor dit jaar een beeld opgeleverd waar in het eerst half jaar echt aan persoonlijke healing gewerkt moest worden. 2008 = 10 = 1

 

Wat betekent dat nou?  Die 10 geeft aan dat er een karmische les is die geleerd moet worden, dat is specifiek de 0. Ondertussen is het voor mij heel duidelijke welke lessen (ja meervoud) dat zijn en van mijn studenten, vrienden en klanten hoor ik natuurlijk ook het nodige wat alleen maar bevestigd dat het een pittig jaar is geweest zover. De 1 die die 10 weer oplevert vraagt ons ook om positief te blijven denken en onze angsten aan God en de engelen te geven. Met name omdat alles zo snel naar ons toe komt.

 

Nou zat ik net eens te kijken naar wat de globale energie voor 2009 wordt en zie dat numerologisch gezien 2009 een 11/2 is. Dit is een meester getal en dit richt zich weer op idealen en profetische beelden. De engelen hebben me op zondag 7 september al laten zien hoe de Dutch Angel Day voor 2009 wordt en dat was een dag in het teken van de reis van de ziel.

 2009 Jaar energie

 

De numerologie die ik nu bekijk laat me het zelfde waarnemen. Idealen, je richten op je zieledoel en je bewust zijn van je valkuilen, met name omdat de energie verder versnelt en alles waar we ons op richten nog sneller naar ons toe komt.

 

De dualiteit van de 2 wijst ons er op dat we wanneer we uit balans zijn onze blik op de verkeerde zaken kunnen richten. Niet op ons zieledoel, niet op dienstbaarheid, niet op liefde gebaseerd denken, spreken en handelen. Dat zal weinig goeds opleveren en het is dus van belang goed voor je zelf te zorgen, in alle opzichten. Op die manier kan 2009 een heel goed en bijzonder mooi jaar voor je worden.


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief