Weblog van Annelies Hoornik
  27-10-2006           

De Wild Divine en Wisdom Quest

De Journey to Wild Divine is een spiritueel computer spel voor lichaam, geest en ziel. Met behulp van biofeedback wordt een echt interactieve en meeslepende multimedia ervaring gecreëerd. Het is een avontuur door een mythische wereld van imposante paleizen, heilige tempels, weelderige tuinen en wijze mentoren, waar je wordt uitgedaagd je zelf-bewustzijn te verdiepen met elke stap die je neemt.

 

The Passage, deel één van dit spel is al een paar jaar op de markt en ook deel twee was er al een poosje. Deze week ben ik met deel twee bezig geweest en weer aangenaam verrast door de prettige ervaring.

De invloed op je leven wanneer je dagelijks een tijdje met één van de versies speelt is er één van meer stress bestendigheid en dat is weer gunstig voor je gezondheid.


Zeker de moeite waard om eens naar te kijken of te proberen. Je kunt op de Nederlandse Wild Divine website ook een trailer zien. Ik kan me voostellen dat op de komende therapeuten beurs in Apeldoorn ze ook wel weer aanwezig zijn met een demo versie zodat je het ook meteen kan proberen.

 

www.wilddivine.nl


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief