Weblog van Annelies Hoornik
  18-04-2007           

De April Nieuwsbrief en meer

Het is al weer even geleden dat ik geblogged heb. Na de beurs is het hier een bijzonder drukke tijd geweest. Mijn hand was nog herstellende en zeer gevoelig, daardoor gingen zaken niet zo snel als anders, waardoor ik niet meer aan bloggen ben toegekomen.


Wel heb ik nog net voor onze korte vakantie de nieuwsbrief voor april geschreven en uitgestuurd.

Daarna hebben we onze week vrije tijd goed benut om te rusten en wat van een andere cultuur te proeven. Met name de rust was erg nodig.

 

Ik was ook erg blij met de tijd om eens bij te lezen over een onderwerp waar ik me beroepsmatig al heel erg mee bezighoudt. Communicatie met de andere zijde. Door mijn training bij Doreen Virtue spreek al dagelijks met engelen en wanneer er zich tijdens mijn werk ook gidsen of overleden personen aandienen dan communiceer ik daar ook mee. Ik wilde het geheel wel eens bekijken vanuit een standpunt anders dan Doreen gegeven en heb een boek gelezen dat beschreven wordt als een klassieker voor mediums. Het was erg leuk lezen en ook doorspekt met allerlei oefeningen, hier en daar waren er een aantal dingen wel weer erg amerikaans, maar dat is ook te verwachten van een auteur die in Noord-Amerika woont.

 

Net voor en tijdens de vakantie kwam bij mij ook de inspiratie voor een eigen orakel en de engelen dragen elke dag meer informatie aan. Ik schrijf en teken om alles wat de engelen me brengen bij te houden en verheug me er op dit straks met iedereen te kunnen delen.

 

Inmiddels zijn we weer een paar dagen terug en begint alles weer normaal te draaien.

De achterstallige emails zijn bijna allemaal beantwoord en de bestellingen gaan allemaal de deur uit vandaag.


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief