De Engelen Horoscoop voor september

Deze maand draait het om engelenenergie en het leven van je zieledoel. Tegelijkertijd is dit de maand waarin de vrouwelijke energie volledig geactiveerd wordt voor dit jaar. Het kan dus zijn dat je je minder actief voelt, mogelijk wat emotioneler en dat je analytisch denken minder is dan anders. Het voordeel is dat je intuïtie beter werkt en dat je ook je zieledoelen vanuit je hart kan leven.De Engelen Horoscoop zal dit jaar in een afgeslankte versie beschikbaar zijn,
maar de gezeldagen en overige zaken zoals rituelen en uitgebreid energiewerk dat
tijden de Magische Midwinter Momenten gedaan worden vind je hier niet.

Volgend jaar zal de Engelen Horoscoop in een uitgebreide jaarplanner beschikbaar komen. 

2018 Engelen Horoscoop voor januariDe Engelenpoort van 1 september van 1:11 tot 21:11 is dan ook het juiste moment om met Aartsengelen Haniël en Michael aan de slag te gaan. Je kan Haniël vragen om je derde oog verder te activeren zodat je gemakkelijker intuïtieve beslissingen durft te nemen die bij je zieledoelen passen. Vraag daarna aan aartsengel Michael om je angstkoorden met betrekking tot deze zieledoelen en beslissingen door te snijden en Aartsengel Rafael om helend licht door de restanten van deze koorden te sturen. Vraag daarna aan Aartsengel Michael om je de stappen die hierbij horen te geven. Maak notities en plan deze actiestappen ook in je agenda, zodat je er wat mee doet.


De Engelenpoort van 11 september van 11:11 tot 21:21 is dan je tweede kans om met Aartsengelen Haniël en Michael te overleggen om je plannen verder bij te stellen als dat nodig is.


-        Zorg dat je niet gestoord wordt

-        Ga zitten of liggen om een minuut of 5 te mediteren en tot rust te komen

-        Vraag Haniël om je derde oog te activeren 

-        Vraag aan Michael om de koorden m.b.t. je zieledoelen te snijden en Rafael om licht door de restanten van deze koorden te sturen. 

-        Vraag aan Michael om je de volgende stappen te geven


Wat te doen deze maand

    1. Trek 2 kaartjes om te zien hoe je jouw Zieledoelen kan herkennen en een om te zien hoe je die Zieledoelen kan leven

      


    Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus