De Engelen Horoscoop voor juni


Juni is de maand van een verdieping in de connectie die je met de Engelen hebt en het ontvangen van boodschappen en het vinden van nieuwe inspiratie en hoop. Er is een positieve energie gaande in juni die je een duwtje in de rug geeft. Je zal merken dat de Engelen heel duidelijk aanwezig zijn om je op allerlei manieren bij te staan.

Ze helpen je graag en willen je inspireren als je ze dat laat doen.De Engelen Horoscoop zal dit jaar in een afgeslankte versie beschikbaar zijn,
maar de gezeldagen en overige zaken zoals rituelen en uitgebreid energiewerk dat
tijden de Magische Midwinter Momenten gedaan worden vind je hier niet.
Volgend jaar zal de Engelen Horoscoop in een uitgebreide jaarplanner beschikbaar komen. 

2018 Engelen Horoscoop voor januariDe Engelenpoort op 6 juni van 6:06 tot 16:06 is daar uitermate geschikt voor. Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt en je kan na een korte meditatie je Beschermengelen of de Engel van je voorkeur uitnodigen. Je kan de Engel vragen je inspiratie te brengen met betrekking tot de volgende aspecten van je leven:

 

-          Creativiteit

-          Gezondheid

-          Werk

-          Spiritualiteit

-          Relaties

 

Dit kan je doen door goed te luisteren met al je helderen kanalen, of je kan engelen orakel kaarten gebruiken om voor elk aspect 1 of meerdere kaarten te trekken
Vraag vervolgens de Engelen om je hierbij te helpen. Vraag door als je meer informatie nodig hebt


DOEN :  Kaartjes trekken in de groep om te zien waar nu voor iedereen het punt ligt waar ze meer inspiratie zouden kunnen hebben en dus ook meer aandacht aan kunnen geven. En een kaart over hoe daarmee om te gaan.


Wat te doen deze maand

    1. De Engelenpoort in je agenda plannen

    2. Trek 2 kaartjes om te zien waar je meer inspiratie zou kunnen hebben en dus ook meer aandacht aan kan geven. En een kaart over hoe daarmee om te gaan.

      


    Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.