De Engelen Horoscoop voor april

April komt met werk, het structureel uitvoeren van je plannen die je eerder al uitgewerkt had en waar je als het goed is al mee bezig bent. Heb je daar nog niets aan gedaan dan loop je nu tegen een blokkade aan en kan je mogelijk helemaal vastlopen. De Engelen helpen je graag om daar nu wat aan te doen.


De Engelenpoort op 4 april van 4:14 tot 14:14 geeft je de ruimte om samen met Aartsengel Michael te werken aan de eerste stappen en de angst los te laten om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Hij biedt je een legioen aan werkengelen aan om je bij elke stap te ondersteunen. Blijf ze gewoon de hele dag door om steun, advies en hulp vragen bij de alles wat je doen. Je zal merken dat het je sneller vooruit helpt.


De Engelen Horoscoop zal dit jaar in een afgeslankte versie beschikbaar zijn,
maar de gezeldagen en overige zaken zoals rituelen en uitgebreid energiewerk dat
tijden de Magische Midwinter Momenten gedaan worden vind je hier niet.
Volgend jaar zal de Engelen Horoscoop in een uitgebreide jaarplanner beschikbaar komen. 

2018 Engelen Horoscoop voor januari

De Engelenpoort op 16 april van 0:04 tot 16:16 geeft je de kans om een turbo in te schakelen en alles wat je tijdens deze Engelenpoort doet zal extra meewegen in wat er verder gebeurt dit jaar. Je kan je spirituele groei (net als op de schrikkeldag) een extra boost geven, of projecten waar je aan werkt. Net wat jij wilt. Weet je niet welke Engelen hiervoor uit te nodigen? Vraag dan je beschermengelen om je te helpen. Anders nodig je de gepaste AE of AqA uit.


Wat te doen deze maand

    1. De Engelenpoorten in je agenda plannen

    2. Trek een kaart om te zien wat jij kan verwachten deze maand

    3. Maak een mind map, wanneer je zoekt in Google vind je daar genoeg informatie en zelfs appjes voor.


    Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.