De Engelen Horoscoop voor maart

Maart brengt een bemoedigende energie en een overgang naar een hoger spiritueel bewustzijn. Het is dan nu ook zaak om wat minder met de uitgaande mannelijke actie energie te werken en de ruimte te nemen om je ziel zich te laten ontplooien. Mediteren komt weer naar voren en creatieve dingen doen waarbij je ontspant zijn belangrijk zodat je rechter hersenhelft actiever kan worden en de balans kan vinden met de linker hersenhelft zodat je hersenen met de ziel mee kunnen denken. Dat kunnen ze alleen wanneer er balans is tussen beide helften. Net als dat er balans moet zijn tussen de mannelijke en vrouwelijke energie en het vooruit en achteruit kijken. Meestal bereiken we dat simpelweg door te ontspannen en iets leuks te doen.De Engelen Horoscoop zal dit jaar in een afgeslankte versie beschikbaar zijn,
maar de gezeldagen en overige zaken zoals rituelen en uitgebreid energiewerk dat
tijden de Magische Midwinter Momenten gedaan worden vind je hier niet.
Volgend jaar zal de Engelen Horoscoop in een uitgebreide jaarplanner beschikbaar komen. 

2018 Engelen Horoscoop voor januari

De Engelenpoort op vrijdag 13 maart (jaja…) geeft ons de kans om dat bijzondere middelpunt tussen al deze dingen te vinden. Waterman Angel Celesta is tijdens de Engelenpoort beschikbaar om je een balancerende heling te geven. Ga rustig liggen, zet ontspannende muziek op en vraag haar om je deze heling te brengen. Ervaar deze heling gewoon zonder iets te willen doen of bereiken en je zal merken dat het diepgaand is.


Wat te doen deze maand

    1. De Engelenpoort in je agenda plannen

    2. Trek een kaart om te zien wat je kan verwachten deze maand

    3. Tijdens de Engelenpoort je ogen sluiten en Celesta vragen om deze balancerende energie nu alvast te brengen zodat men er de rest van de dag al baat bij heeft.


    Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.