De Engelen Horoscoop voor februari

In februari zoeken we naar balans en dat is niet zo raar. Onze emoties hebben het de afgelopen maand best zwaar gehand en ondanks dat de energie van het jaar er nog niet aan toe is ben je wel al in manifestatie modus met een mannelijke uitgaande energie. Dat kan onbalans veroorzaken.

 

De Engelenpoort op 12 februari van 12:12 tot 21:21 geeft je de ruimte om te mediteren met je Beschermengelen. Zij staan dan voor je klaar om je een diepere meditatie te bieden. Neem je voor om balans te vinden tijdens de meditatie en gebruik geen muziek of geleide visualisatie maar alleen stilte, ademhaling, aandacht voor wat je in je lichaam voelt en de omgevingsgeluiden.De Engelen Horoscoop zal dit jaar in een afgeslankte versie beschikbaar zijn, 
maar de gezeldagen en overige zaken zoals rituelen en uitgebreid energiewerk dat 
tijden de Magische Midwinter Momenten gedaan worden vind je hier niet.
Volgend jaar zal de Engelen Horoscoop in een uitgebreide jaarplanner beschikbaar komen. 

2018 Engelen Horoscoop voor januari

Het is in 2020 ook een schrikkeljaar en die heeft meteen ook een Engelenpoort op 29 februari die de hele dag open staat. Deze schrikkeldag is bijna als een wandeling door een zeldzaam portaal dat alleen om de vier jaar toegankelijk is. Als je je bewustzijn opent en na denkt over het diepere ritme en de stroom van tijd in dit universum, kun je een nieuwe energie in je eigen ziel triggeren.


Aquarius Angel Thiana wil je dan graag helpen om een dieper contact met je ziel te maken. Dit kan door meditatie en haar te vragen om wat aan je aandacht ontschoten is tijdens deze meditatie naar voren te brengen of via een healing. Wil je echt het maximale uit deze bijzondere schrikkeldag halen, kom dan op de 29e naar de Schrikkeldag - Springplank voor je ziel worskhop.


Wat te doen deze maand

  1. Engelenpoort inplannen

  2. Contact maken met Aquarius Angel Thiana


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.