Weblog van Annelies Hoornik
  15-06-2009  09:44:43         

CD opnamen

Het is wat stil geweest op het blog, de reden was heel simpel. druk druk druk en lesgeven in Engeland. De workshop in Glastonbury was erg leuk, heeft veel los gemaakt en geheeld. Het bezoek aan Stonehenge was ook nu weer heel bijzonder en de workshops die ik aan de Engelse IET Master-Instructors gegeven had was ook bijzonder plezierig.

 

Daarnaast had ik nog een weekje genomen om mezelf wat rust te gunnen en alvast aan de inhoud van Dutch Angel Day 2009 te werken. Al dat heeft geresulteerd in een paar dagen in de studio voor cd opnamen.

 Annelies Hoornik tijdens CD opnamen

 

Ook dit jaar komen er weer een paar cd's van Doreen Virtue in het Nederlands op de markt en mijn eerste eigen cd is nu ook opgenomen.

 

Ik kijk nu dan ook uit naar gewoon les geven dit komend weekend en samen met mijn wicca groep de zomer solstice te vieren tijdens een dubbele les.


Daarna zal het in de zomer maanden even wat rustiger zijn met wat mini workshops en thema workshops en meer voor bereidingen voor de Dutch Angel Day want dat willen we dit jaar weer net zo leuk maken als eerdere jaren.

 

Alvast een prettige zomer gewenst


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief