Breng je Beschermengel in je dagelijkse leven

Tijdens deze speelse engelendag zullen we op verschillende manieren het contact met de Engelen aangaan,zo ontmoet je je Engelen, leer je jouw heldere kanalen beter kennen door diverse oefeningen en krijg je inzicht in jouw beschermengelen.


Door de hele dag speels met de engelen om te gaan krijg je ook antwoorden op de vragen die nu in jouw leven spelen.


We zullen een engelen altaar maken en dan samen een visualisatie doen waarin de engelen energiewerk met ons doen. Dan ga je je beschermengel schilderen. We doen een engelen brainstorm sessie en maken we een jaarplanning waarmee je thuis samen met je engelen elke maand aan je eigen engelen altaar aan de slag gaat.


Verder gaan we aan de slag met het engelen kleurwiel om zo de engelen bij een aantal levensvragen te betrekken. Je schrijft een dialoog tussen een engel en een mens, hiermee kun je op een losse creatieve manier berichten van de engelen ontvangen.


Als laatste schrijf je een beschermengel check uit, die door de Universele Engelen Bank uitbetaald zal worden aan jou, de ontvanger. Daar kun je een wens op schrijven, je beschermengel zal de boodschapper zijn die dit voor je aflevert.


Al met al verheug ik me er op deze leuke speelse engelendag te mogen begeleiden voor de volwassene die het leven wat lichter wil ervaren, net als de engelen.


Het materiaal is bij deze dag in begrepen.

 
Spelen met Engelen