Weblog van Annelies Hoornik
  19-10-2009  07:59:30         

Avalon

De herfst is begonnen en voor de meeste mensen is dit de periode waarin ze zich voor bereiden op de winter, de tuin wordt klaar gemaakt voor de koude en donkere periode en het dagelijkse leven verplaatst zich meer naar binnen.

Voor ons als persoon is dat ook wat er gebeurt, de zaken waar je aan gewerkt hebt dit jaar, hebben een resultaat op geleverd en het is nu tijd om dat te evalueren en te bedenken of je daar een volgende keer veranderingen in wilt maken.

 

Het is een tijd van inkeer, nieuwe inspiratie en inzichten waaruit je komend jaar weer gaat putten voor je handelingen en uitvoering van plannen.

 

Mijn persoonlijke inkeer zal deze winter en een deel van komend jaar bestaan uit een Spiral Training in het oude Avalon - Glastonbury - om een Priesteres van Avalon te worden. Met name deze eerste periode de donkere tijd, waarin je veel inzichten krijgt, schaduwwerk doet (kijken naar je zwakke punten en die helen) en ook je lichaam meer rust gunt is belangrijk voor me om zo weer in het komend jaar volop in mijn kracht te kunnen staan terwijl ik mensen help bij hun spirituele groei.

 

Ik wens iedereen alvas prettige tijd binnenshuis toe en veel inzichten voor het komend jaar.

 


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief