Aquarius Angels® Healing voor dieren

De Aquarius Angels® Healing workshops zijn steeds weer heel leerzaam voor zowel de studenten als de Trainers. De informatie krijgt steeds meer diepgang en ook de helingen blijven opmerkelijk.

 

Vanaf het begin blijkt er al een behoefte te bestaan aan Aquarius Angels® Healing voor dieren. Omdat er al zoveel te leren en te noteren valt, heb ik daar tot nu toe nog niet echt veel voor kunnen doen, maar incidenteel heb ik wel al mensen kunnen adviseren.

 

Vorige week kreeg ik tijdens een gesprek met Victor, een van de Aquarius Angels® Healing Trainers die de behoefte uitsprak om weer paarden te gaan behandelen met engelen energie, toch het begin door van het behandelen van dieren.

Dit ben ik momenteel verder aan het uitwerken en Victor zal inmiddels paarden behandelen zodat er ook feedback komt en alles nog meer aan duidelijkheid wint. Wanneer je behoefte hebt om je paard te laten behandelen met deze prachtige zachte en wonderbaarlijke Aquarius Angels® Healing, dan kun je voor een consult contact met Victor Jirka opnemen via de contact pagina van zijn website.

 

Oproep: Heb je elgemene vragen die gesteld kunnen worden aan de Aquarius Angels met betrekking tot heling van dieren, dan kun je die via het contact formulier van mijn website stellen. Ik zal ze dan meenemen in mijn vragenrondje voor de engelen.

 

Voor de Aquarius Angels® Healers zal deze informatie later beschikbaar gemaakt worden op de interne webpagina die we daarvoor hebben.

 

Aquarius Angels Healing

 

 

 

Kijk op de Aquarius Angels® pagina voor meer informatie.