Aquarius Angels® Healing


De huidige tijd is er een waar de mens op spiritueel niveau kan helen waardoor fysieke klachten niet langer hoeven. We zijn echter gewend om eerst ziek te worden of lichamelijk ongemak te ervaren waarna we dan op zoek gaan naar heling. Dit is vaak niet eens een zoektocht naar de bron van de klacht, maar een behoefte om de symptomen te verlichten. Voor de mensen die in deze tijd meer behoefte aan een nieuwe trilling en vorm van heling hebben is de Aquarius Angels® Healing door de engelen gebracht.

Het officielen Lastral flesje

De tijd van het oude probleem oplossen en daarvoor iets nieuws in de plaats stoppen als energie om het te helen is voorbij. De heling geschiedt door weer de illusie van afscheiding van de Bron van alles op te heffen. Dat is wat tijdens een behandeling gedaan wordt. Dit is een zeer snelle methode van helen omdat men wanneer men één is met de Bron, die van zichzelf perfect en oneindig is en in overvloed bestaat, ook alleen maar perfect en in overvloed kan bestaan.


Hoe ziet een Aquarius Angels® Healing eruit?


Allereerst maak je een afspraak met een van de Aquarius Angels® Healers die te vinden zijn op de Healer lijst en een consult duur maximaal 30 minuten.


Je wordt ontvangen en krijgt een korte uitleg over hoe de healing in zijn werk gaat en daarna wordt het doel van de sessie bepaald. Daarna zal de Aquarius Angels® Healer de voorbereiding voor de sessie treffen door naar het Goddelijk Bewustzijn te gaan en dan beginnen aan de feitelijke behandeling.


Je zal steeds kort aangeraakt worden op een aantal aandachtspunten op je lichaam zoals onder andere op de kruin, het gezicht, bij de schouderbladen en dergelijke. Wanneer het door de engelen aangegeven wordt dat het voor de sessie nodig is dan kan er een Goddelijke Correctie of een Tijd-Ruimte healing volgen, beide kosten ook weinig tijd.


Na de aarding die ook op een Aquarius manier gebeurt zal de  Aquarius Angels® Healer een flesje Lastral voor je maken. Dit zit in het typische blauwe flesje met officeel Lastral etiket waarin bronwater zit met een klein beetje alcohol of vloeibare glycerine als conserveringsmiddel. De Lastral ontstaat doordat de Aquarius Angels® de trilling die voor jou perfect is als vervolg op de sessie in het bronwater brengen. Deze Lastral gebruik je dan nog ongeveer 4 weken een aantal keren per dag gedruppeld in wat water. De  Aquarius Angels® Healer zal je daar duidelijk uitleg over geven aan het eind van de behandeling.


Een Lastral zal nooit los verkocht worden omdat het nazorg is en geen behandeling op zich.