Weblog van Annelies Hoornik
  10-01-2012  10:33:12         

Annelies in Ierland

In April zal ik tijdens het weekend van de 14e en de 15e een IET Master-Instructor workshop geven in Cork, Ierland. Daar kijk ik naar uit, de Ieren liggen me wel en ik vind het een mooi land.

 

Omdat ik diezelfde maand ook al voor het leren van nieuwe technieken naar Amerika ga is April dan wel een rustige maand voor trainingen.

 

Daar hebben we het volgende op gevonden. Victor Jirka zal op Zondag 15 April een prachtige workshop geven. Wat doet Ongewenst Energiewerk.

 

Victor neemt al steeds vaker lesdelen over tijdens workshops en zal vanaf volgende maand ook geheel zelfstandig de Praktiserend Engelen Expert® workshops aanbieden.

 

Ik nodig iedereen uit om de informatie over de workshop te lezen en als het je aanspreekt om je ook in te schrijven. Ik vind het zelf jammer dat ik er niet bij kan zijn, anders zou ik ook in de klas gaan zitten.

 

Enjoy 


Meld je nu aan voor Tarot Verdieping cursus op 18 april of download het nieuwe Lente werkboek voor 2021!Reacties


13-01-2012    Truke   

En waar gaat u dan naar toe in de USA????? Wel hartstikke leuk! Allemaal leuke nieuwtjes in deze afgelopen 24uurtjes.. Mentalist was niks aan..heb 't eind niet uitgezien! Vanavond Silent Witness en dat is altijd leuk!
Goed weekend!
Groetjes,
Truke

13-01-2012    Annelies Hoornik   

Hallo,


 


ik vlieg naar Amerika voor een training in Minneapolis, waar ik al erg lang naar uitkijk.


Het wordt wel een heel kort en zakelijk bezoek hoor. Ik vlieg er naartoe, arriveers 's avonds en zit de 4 dagen erna in de klas. Vervolgens vlieg ik de dag erna weer terug.


 


Hopelijk is het zo kort dat ik er geen jet-lag aan overhoudt.


 


Engelen groetjes


Annelies

13-01-2012    Truke   

Oh ja, heeft met dat schrijven/lezen te maken...was ik effe kwijt-:)!!!
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief