Weblog van Annelies Hoornik
  14-10-2006           

Angel Reading voor groepen

Ik krijg wel eens de vraag om een Angel reading voor een groep te doen. Dat is op zich erg leuk om te doen en wanneer iedereen elkaar kent en zich er gemakkelijk bij voelt dan kan dat een bijzonder gezellige en verhelderende avond opleveren.

 

Wat me tijdens de diverse readingen is opgevallen is dat mensen die bij elkaar in een groep zitten, of dat nu vriendschappelijk is of in een romantische relatie, toch vaak dezelfde aartsengelen om zich heen hebben.  Dat is natuurlijk weer te verklaren doordat mensen die met elkaar omgaan in elkaars zielekluster passen en daardoor overeenkomsten hebben die ook weer dezelfde groep aartsengelen aantrekt.

 

Wat ik wel gemerkt heb is dat de engelen niet altijd een bericht volledig door geven aan iemand tijdens een groep reading. Dan krijg ik een deel door en verder het bericht te laten weten dat we er later op door zullen gaan. Dan neem ik de persoon later apart om het bericht verder onder 4 ogen door te geven. Wel mooi dat dit zo uitwerkt.

 


Meld je nu aan voor het Aquarius Angels Healing weekend om 2021 goed te beginnen op 16 7 17 januari of download de nieuwe spirituele jaargids voor 2021!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief