Weblog van Annelies Hoornik
  01-01-2007           

Angel Party's afgelopen week

Afgelopen week heb ik twee Angel Party's verzorgd  bij een een holistisch centrum en bij mensen thuis.

Het verschil was groot omdat de eerste voornamelijk jongere mensen had en het allemaal erg gezellig en vlot verliep, ze waren al heel snel met de kaarten bezig en het guidance board was ook weer erg populair.

De readingen liepen hier allemaal uit omdat de vragen dieper gingen dan gebruikelijk. Dit maakte het voor iedereen wel heel bijzonder.

 

De tweede was totaal anders omdat het in een prive sfeer gegeven werd om de verjaardag van een bijzonder aardige vrouw te vieren die 75 werd.

 

Zij werd verrast met de Party en ik had iedereen al even kort leren kennen tijdens de lunch en voorbereiding. Toen ze arriveerde dacht ze dat er enkel vrienden waren en na een korte uitleg werd ik er bij geroepen. We zijn direct daarna begonnen met de Party en zoals gebruikelijk ben ik begonnen met uitleg over engelen en hoe ze met ons communiceren.

 

De vragen die uit de groep kwamen waren anders dan ik gewend ben, waarschijnlijk omdat de leeftijd binnen de groep toch een stuk hoger ligt dat ik gemiddeld tegen kom en het goed te merken was dat deze mensen zich al een tijd in hun spirituele groei verdiepen.  Nadat ik had uitgelegd en samen met iedereen de kaarten voorbereid had voor gebruik, heeft iedereen een korte reading voor zichzelf gedaan en daarna was het de beurt aan mij om voor elk apart een reading en zonodig een healing te verzorgen met de engelen.

 

De jarige was vanzelfsprekend als eerste aan de beurt, daarna haar man en vervolgens de vrienden en famillie. De readingen namen de gewone tijd in beslag en met ieder had ik een goede reading die weer veel inzicht gaf in hun levensvragen.

Aan het eind van de Party kwamen de andere gasten al binnen en net na het buffet aangesneden was ben ik vertrokken. De jarige straalde en ik denk dat haar famillie haar een onvergetelijk dag bezorgd heeft.


Het was heel bijzonder daar deel van uit te maken.

 


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief