Weblog van Annelies Hoornik
  23-12-2011  09:22:46         

Angel Conference in 2012

Gisteravond heb ik sinds bijna 3 jaar weer eens een Angel Conference gegeven. Deze workshop heb ik voor 2009 een aantal jaren met regelmaat gegeven, maar omdat er meer was om aan te bieden moest deze even in de koelkast samen met de workshop Je Eigen Engelenorakel Maken.

 

Een aantal maanden geleden kwam het in me op om deze weer aan te bieden omdat het toch wel heel bijzonder is om op deze manier met de engelen te werken. Heel anders dan men bij mij gewend is maar het geeft wel een heel duidelijke lijst met inzichten en actiestappen over de onderwerpen die op het moment dat je met je engelen vergadert. Zo kun je direct heel concreet aan de slag.

 

De resultaten die we daar in het verleden van gezien hebben zijn groot wanneer men met deze inzichten en actiestappen ook aan de gang gaat. Het is ook een stukje gereedschap dat je nooit meer kwijtraakt en waar je altijd op terug kunt vallen wanneer je met vragen zit.

 

Omdat het gisteren zo leuk was en toch ook weer heel goed binnenkwam heb ik weer een Angel Conference gepland voor 23 februari 2012.

 

Meldt je dus snel aan omdat je anders een plekje misloopt, want de stoelen zijn beperkt bij deze workshop.


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief