Weblog van Annelies Hoornik
  25-08-2008  17:07:26         

Aloha

 

Aloha

 

de afgelopen week heb ik me even terug getrokken om hard te werken aan mijn fysiek door een hula workshop te volgen. Hula is het uitdrukken van Spirit op beweging dus ook een spirtuele bezigheid.

 

De dames en heren hula dansers zien er altijd zo gratieus uit en het lijkt heel gemakklijk. Ik kan je verzekeren dat dit niet zo is. Het was wel een heel bijzondere workshop waar ik veel plezier aan beleefd heb en weer veel leuke nieuwe mensen ontmoet heb.

 

Onze kumu (leraar) Keala Ching heeft ons naast de basis van het hula dansen ook de basis van chanten bij gebracht. Dit is mooi om te doen en als groep best krachtig.  Om te kunnen zingen (bij de hula) en te chanten is het natuurlijk ook nodig dat je begrijpt wat je zegt. Daarvoor legde kumu alles ook precies uit wat voor mij een mooie gelenheid was om meer over de spirituele achtergronden van Hawaii te leren.


Kumu heeft het over algemene spirituele inzichten gehad maar ook over de diverse Godinnen en Goden en hoe ze aan elkaar gerelateerd zijn en hoe hun verhalen de normen en waarden voor de bevolking omvatten.

 

Al met een al een spirituele workshop die heel aards was door het dansen en het maken van een eigen lei. Volgend ga ik er zeker weer aan mee doen en hoop dan dat er meer van mijn vrienden en studenten mee willen gaan voor zo'n bijzondere ervaring. 

Kumu Keala Ching 

 

 

 


Meld je nu aan voor het Aquarius Angels Healing weekend om 2021 goed te beginnen op 16 7 17 januari of download de nieuwe spirituele jaargids voor 2021!Reacties


08-09-2008    Helma Uijterwaal   

Het is niet helemaal een reactie op deze mooie man, maar toch wilde ik even iets kwijt.
Gisteren zijn mijn vriendin en ik op de Dutch Angel Day geweest in Huizen.
Het was HELEMAAL GEWELDIG !
Mijn complimenten over de organisatie, alles liep op rolletjes, er hing een fantastische energie.
De workshop was heel erg interessant en heel goed te volgen. Vol humor en zonder al te 'zweverig' te worden.
Ook de vrijwilligers namen alle tijd voor alle mensen.
Eén klein minpuntje was dat je de vragen uit de zaal niet kon horen. Misschien een tip voor de volgende keer, als de vraag niet te horen is, herhaal deze dan even voordat je een antwoord geeft.
Wij komen een volgende keer zéker weer. Ik zit vandaag nog helemaal in de flow van gisteren en voel me geweldig. Ik heb zelfs geen last van mijn eeuwige rugpijn en als bonus is mijn tenniselleboog, na 9 maanden, als sneeuw voor de zon verdwenen.
Annelies en team bedankt voor deze geweldige ervaring.

Liefs,
Helma Uijterwaal
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief