Weblog van Annelies Hoornik
  13-10-2008  13:48:29         

2012 en al die DOOMSDAY scenarios

Regelmatig krijg ik tijdens workshops of via de informatie aanvraag verzoeken van mensen om mijn mening te geven over 2012. Vooral omdat ze allerlei wilde verhalen horen. Ik wordt ook wel eens opgebeld door de mensen die dit soort wilde verhalen in de wereld brengen en me op de hoogte willen brengen zodat ik dit ook aan anderen kan gaan vertellen. Meestal reageer ik daarop één op één op naar deze mensen toe, maar ik denk dat het tijd is dit gewoon maar eens hier in de blog te zetten.

Ik ben van mening dat er veel mensen zijn die met betrekking tot 2012 helaas de weg wat kwijt zijn en verstranden in allerlei "doomsday scenarios" terwijl er niks aan de hand is. De Maja kalender bereikt eens in de heel veel jaar het einde van de cyclus en start dan wat later opnieuw. Net als met de millenium wisseling zijn er altijd mensen die denken dat er op dit soort momenten van alles aan enge dingen gebeurt. Helaas ook wel erg kerk gebonden, de dag des oordeels en alleen de goeden blijven over, ze moeten dan wel eerst een hele oorlog voeren met zichzelf, hun naasten en zien te overleven ten koste van zowat alles.... Heel apart.

Van de ene kant hoor ik dat er iets met neerdalende as zal zijn (waar as is ... is ook eerst vuur) en van anderen komen er berichten dat we massaal flink onder water zullen staan. De engelen tonen mij alleen maar dat we in 2012 echt in het Aquarius tijdperk zitten en dus verlicht* zullen zijn en dat mag zonder rampspoed, dood en verderf. De mensen die vreemd genoeg dat soort dingen zien en beweren zijn vaak nog erg aan het Vissen tijdperk en bijbehorende energie verbonden en dat was de tijd waarin alles door geleefd moest worden en m.n. met veel lijden. Zij verwachten dat nu dus ook omdat ze niet anders weten. Wel jammer want ze maken zichzelf en veel anderen bang voor een tijd waar je naar uit kan kijken omdat de wereld een betere plek wordt want we zullen door allerlei onechtheid heen kunnen prikken zonder enige moeite, omdat iedereen naar elkaar toe transparant wordt. Er kan niet langer gelogen worden want iedereen weet en ziet het dan. Dit is wat de wereld economie zal dwingen om eerlijker te worden en de consument zal daardoor ook voor de keus komen of ze echt nog wel goederen willen waarvan ze ook direct weten dat het niet klopt of goed is.

De jeugd die al zo op pad is met hun spirituele openheid heeft deze transparantie al, maar zal dan ook oud genoeg zijn om managers plaatsen in te nemen en dus ook met deze integriteit te gaan beslissen. Dat begint nu al langzaam te komen in het bedrijfsleven, daarom heb ik al jaren gezegd.... 2012 is in 2008, Dutch Angel Day was ook perfect getimed want de versnelling is begonnen, mensen merken het al. De communicatie met engelen wordt steeds gemakkelijker en steeds meer mensen zoeken dat contact nu ook bewust. Daar ligt mijn taak, iedereen zo snel mogelijk zelfstandig maken in die communicatie en mensen in hun kracht zetten. Dat is wat een lichtwerker doet.... niet mensen bang maken.

Die overstroming kwam van een dame die me wilde vertellen dat we direct na 7 September onder water zouden zitten... zoals je ziet :-) Ik zit nog steeds droog, het weer is zelfs beter geworden, maar ook van mensen die nu al bezig zijn in de Franse alpen een huisje te bouwen en een schuilkelder te vullen met van alles en nog wat voor de grote overstroming (zou ik eerder een toren bouwen, maar dat is mijn logica). De engelen geven geen berichten van dit soort rampspoed, ze geven berichten die je sturen naar je beste mogelijkheden en gezondheid en geluk. Zelfs als de wereld zou vergaan op een bepaalde van te voren bepaalde datum dan zullen de engelen de mensen geen angst aanjagen en tot geweld aanzetten, maar tot die tijd sturen naar hun grootste potentieel en geluk.

Ik zie in 2012 gewoon verlichting, mogelijk heeft de persoon van de as visioenen, symbolisch as gezien en niet begrepen dat het hier gaat om een wereld met een bevolking die als een phoenix uit de as herrijst om weer nieuw en beter verder te gaan. De andere persoon van de stortvloed, heeft denk niet begrepen dat het gaat om loslaten van oud traume en oude emoties (verbonden aan het water element) en dat daarna alles weer in de stroming zit.

De mensen die verder nog bezig zijn met allerlei rampscenarios stel ik voor eens goed naar hun begeleiders te kijken. Een lichtwezen brengt goede berichten en geen rampspoed. Misschien zijn er in plaats van engelen wel entiteiten die de mogelijkheid waarnemen... soms zijn mensen zo gewend zijn aan het vertrouwen in de berichten die ze ontvangen dat ze geen onderscheid meer maken in of iets goed of slecht is en daarmee klakkeloos alles aan nemen.
Alleen al de hoeveelheid tegenstrijdigheden aan slechte scenarios met betrekking tot 2012 geeft aan dat het gaat om lagere energieën wanneer het om deze berichten gaat. De engelen zijn juist zo duidelijk omdat ze net als een repeterende grammofoon het zelfde blijven herhalen wanneer dat hun bericht is, en dat net zo lang doen tot iedereen het snapt. Met een situatie zo dramatisch als het uitroeien van een groot deel van de wereldbevolking zou dit zeker het zelfde bericht aan al deze visionairs moeten brengen. Komt bij mij ook meteen dat kerkelijke dogma van hemel en hel naar voren..... hmmmmm dat is voor mij ook niet meer dan een bedenksel dat de mensen onder contrôle houdt in moeilijke tijden. Je moet deze regels strikt volgens (die wij hebben bedacht) anders kom je in de hel... of in dit geval hoor je dan bij de mensen die helaas moeten omkomen in de vuur/as regen of de overstroming......


Nogmaals: Wanneer het gaat om engelen berichten die voor de hele mensheid van kracht zijn dan moeten al deze mensen met visioenen dus precies dezelfde beelden, woorden en indrukken krijgen en naar buiten brengen om geloofwaardig te worden in mijn ogen. 

Ik wens al deze visionairs dan ook een heel prettig 2013 en de jaren erna toe :-)

Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties


05-11-2008    Ellen   

Prachtig Annelies,
En helemaal waar ik me in ken vinden. Engelen zijn lichtwerkers geen doemdenkers.

Ik heb alle vertrouwen in dat 2012 een goede ommekeer betekent voor de mensheid.

Ik merk in ieder geval nu al dat ik een die versnelling zit. Heb Michael zij beschermende vleugels een keer heel duidelijk ervaren.
Hellaas heeft het ook "tegen" me gewerkt, mijn relatie is gebroken. En toch geloof ik nog steeds dat dat ook weer goed gaat komen. Het was voor ons nodig uit elkaar te gaan om elkaar daarna in alle liefde en duidelijkheid, hevigheid weer terug te vinden. Dat is mijn overtuiging en wil.

Ik heb deze tijd, in mijn eentje nodig om tot mezef te komen en hij ook.

Veel liefs Ellen

24-11-2008    Sander Arnoldus   

Mooie site, en zo denk en voel ik er ook over... we zijn op weg naar een toekomst zonder angst, gebaseerd op vertrouwen, vergeving. Het wordt heel leuk!

23-01-2009    gordon   

Er zijn genoeg gechannelde boodschappen die aangeven dat 2012 een nieuw tijdperk van liefde inluidt. Geen doemscenario's dus. en je kunt de ommekeer ook voelen. er zijn steeds meer bewuste mensen die een pad van verlichting kiezen.

24-02-2009    D.   

Ik ben het helemaal met je eens Annelies :)

Go 2012 !!! :)

12-07-2009    mayke   

Beste Annelies,

Ik heb heel veel moeite met alle doomsecenarios die er in de media worden verteld over 2012. Ik probeer ze zoveel mogelijk te negeren,maar soms lukt me dat niet.Ik kreeg een kopie van Uw artikel en dat geeft me wel weer rust.Ik heb het artikeltje opgeslagen zodat ik het weer lees als ik het nodig heb.

12-12-2012    Yvonne Vissers   

Goed geschreven Annelies. Ook ik wordt gek van al die doomsenarios. Ik geloof dat de mensen nu eindelyk wakker zullen worden. Ook t respect voor Gaia zal terugkeren en voor alle bewoners van deze prachtige Moeder! Ik kyk uit naar de 21e. Vertrouw op t Licht!
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief