Kristel Tatje

 

Ik ben Kristel Tatje en woon samen met mijn partner in Alphen aan den Rijn. 

Vroeger als kind, of eigenlijk vooral in mijn jeugd, heb ik mezelf altijd gesteund, begeleid en beschermd gevoeld. Het ging allemaal vanzelf en onbewust. Toen ik ouder werd en mezelf er bewust van werd dat er meer is tussen hemel en aarde, ben ik mezelf spiritueel gaan ontwikkelen. Daarbij heb ik delen van mezelf kunnen helen en ben ik het leven in een ander licht gaan zien.

 

Alles is onvoorwaardelijke liefde. 
Deze onvoorwaardelijke liefde is altijd en overal aanwezig en beschikbaar.

 

De Engelen kwamen op mijn pad. Ik wilde heel graag meer met Engelen gaan doen. Toen ik op internet ging zoeken naar Engelen cursussen, kwam ik direct bij Angelo uit. Dat voelde goed. Heel goed zelfs. De eerste workshop was dus ook zeker niet mijn laatste.

 

Dit was mijn eerste stap naar buiten toe om het contact met Engelen helder en zichtbaar te maken. Door meer workshops te volgen, voelde ik mezelf volledig in mijn hum en heb ik mezelf ondertussen gecertificeerd tot Praktiserend Engelen Expert®.

 

Wat de Engelen mij dagelijks laten zien en voelen, de consulten die ik tot nu toe ervaren heb, de inzichten die de Engelen geven en hoe ik nu in het leven sta: daar ben ik elke dag weer opnieuw dankbaar voor.

 

Ik vind het heel fijn dat ik nu bewust met de Engelen kan- en mag samenwerken. 
Zowel in mijn dagelijks leven, als in het werk met- en voor anderen. 
Zou jij stukken van jezelf geheeld willen zien?

 

Voor meer informatie, lees verder op mijn website.
Wie weet tot ziens!

 

Liefdevolle groet Kristel

 

 


Contact gegevens

Kristel Tatje
Alphen aan den rijn
+31641985678
info@inner-zelf.nl
http://www.inner-zelf.nl