Ingrid Wester


  

Hallo, ik ben Ingrid Wester en woon in Rotterdam. Hier houd ik mijn praktijk, “ Praktijk Jofièle”, aan huis. 

 

Sinds 2012 ben ik Gevorderd Praktiserend Engelen Expert®. Met heel veel plezier geef ik Engelen Healingen en Readingen. Sinds 2013 geef ik ook Aquarius Angel® Healingen. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website.

 

Zit je vast in je relatie of op je werk? Of blokkeer je in je leven, weet je even niet meer hoe je nu verder moet? Dan kan ik je misschien wel helpen op jouw pad.

 

Ik kan je helpen met een coaching gesprek, met inzichten en tips en een passende healing of reading. Dit alles bespreken we samen. Geen enkel consult ligt bij voorbaat al vast. Ik voel en luister naar het advies van de engelen. Ik handel intuïtief, maar altijd in overleg met jou. Engelen houden rekening met de “vrije wil” van de mens, dus wat jij niet wilt, zal niet gebeuren…

 

Aan het eind van het jaar plan ik altijd Engelen Jaar Readingen in. Dus wil je ook meer inzicht in het komende jaar, neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

 

Heb je nog vragen, of wil je meer inzicht op jouw pad? Dan verwijs ik je naar mijn website voor meer informatie.

 

Voor het maken van een afspraak kun je een e-mail sturen met jouw NAW-gegevens, of neem gerust geheel vrijblijvend telefonisch contact met mij op.

 

Lieve Engelengroeten,

 

Ingrid


Contact gegevens

Ingrid Wester
Rotterdam
06-24819981
Ingrid.jofiele@gmail.com