Energiewerk


Energetische Schoonmaak


Soms is je woning toe aan een energetische opknap beurt. Het voelt gewoon niet lekker meer. Dat komt door oude energie en emoties die blijven hangen op allerlei plekken zoals in hoekjes waar je niet vaak komt. Het is net als stof en gaat overal zitten.


Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk De kussens van bijvoorbeeld je bank absorberen vooral ook emoties van de mensen die er tegenaan leunen. Onder meubels waar weinig gebeurt omdat je er niet loopt en er verder niets beweegt wil energie zich graag verschansen en blijven hangen als een oude herinnering aan wat er zich in je woning afspeelt.


Als je alleen maar gelukkige momenten meemaakt, dan wil je daar weinig aan veranderen natuurlijk. Maar als mens maak je allemaal dingen mee waar je minder blij mee bent, en om die energieën gaat het vandaag want die energie gaat ook in je woning zitten en beïnvloed hoe jij je later voelt.


Wat doe je dan? Naast gewoon schoonmaken kun je een aantal simpele dingen doen die direct al verschil maken.


Klop vloerkleden en de kussens van je bank en stoelen eens goed uit, als ze vast aan het onderstel zitten kun je ze ook nog steeds kloppen. Verschuif de meubelen. Dat zorgt ervoor dat de energie die zich opstapelt opgebroken wordt. Ruim troep hoekjes op. Kijk ook meteen of er dingen bij zitten die je weg kunt gooien, want dat ruimt niet alleen in je huis op maar ook in je geest. Dat is een grotendeels onbewust proces waar je geest ook mee gaat sorteren in oude zaken die dan ook meteen los gelaten kunnen worden.


Verder kun je eventuele plaids en andere hoezen die wasbaar zijn wassen met ook een beetje zout bij de was. Strooi vervolgens voor je bijvoorbeeld naar je werk gaat wat zout rond. Hiermee bedoel ik kleine beetjes. Een mespuntje over de bank, een mespuntje in een hoek die anders aanvoelt. Wel door je hele huis, maar in kleine beetjes.


Zet vervolgens een rustige mooie muziek aan, die trillingsverhogend werkt en verlaat je huis voor een aantal uren. Bij terugkomst stofzuig je goed en kun je genieten van een energetische schone woning.


Je kunt het effect nog versterken met kaarsen en wierrook, dit doe je natuurlijk wanneer je weer thuis bent. Bij vuur hoor je altijd aanwezig te zijn.


Veel plezier van je schone woning :)Boek nu een consult bij Annelies of kom naar de Aquarius Angels cursussen in de nieuwe ruimte.