Contact maken met Opgestegen Meesters


Opgestegen (of ook wel verlichte) meesters zijn altijd bij ons aanwezig net als de engelen. Dit zijn leraren en helers die ooit geleefd hebben en tijdens hun leven al verlicht waren. Ze worden vaak geacssocieerd met religies, maar je hoeft niet religieus te zijn om contact met deze spirituele wezens te maken. Voorbeelden van opgestegen meesters zijn o.a. Jezus, Kwan Yin, Maria, en Saint Germain.


Opgestegen Meester Jezus Engelencursus nieuwsbrief

Je kunt deze opgestegen meesters ook om advies en hulp vragen. Volg gewoon de stappen die ik je geeft en je zult merken dat het best meevalt.


  • Ga er rustig voor zitten en zorg er voor dat je ongestoord met de Verlichte Meester kunt werken.

  • Neem een bepaalde opgestegen meester in gedachten en haal mentaal een beeld van hem of haar voor je geest. Je kunt ook naar een afbeelding of beeldje van deze opgestegen meester kijken.

  • Zodra je aan de opgestegen meester denkt, roep je dit lichtwezen automatisch aan om bij je te zijn.

  • Blijf rustig en geef je aandacht aan alles wat je voelt, zoals de luchtdruk of de temerpatuur die verandert wanneer je jezelf op de aanwezigheid van de meester afstemt.

  • Stuur vervolgens vanuit je hart liefde naar de meester. Dit gebeurt al zodra je de intentie hebt om dit te gaan doen en het maakt helemaal niet uit hoeveel liefde je naar de opgestegen meester stuurt. De meester zal je veelvuldig liefde terug sturen.

  • Vraag de opgestegen meester om je te helpen je hart te openen, zodat je nog veel dieper de magische helende vermogens van liefde kunt ervaren.

  • Stel vervolgens je vraag aan de opgestegen meester. Wees duidelijk over of je advies of hulp wilt.

  • Neem waar wat er om je heen gebeurd en welke indrukken je krijgt in woorden, beelden en gevoelens.

Succes en veel plezier tijdens je contact met de opgestegen meester.


Er is ook een online cursus gemaakt door Annelies over de verlichte meesters, kijk hier!Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!