Aartsengel Zadkiël


Zijn naam betekent "Rechtvaardigheid van God"

 

Aartsengel Zadkiël wil je graag helpen bij diverse zaken in je leven. Wanneer je merkt dat je moeite hebt met situaties en de mensen die daar bij betrokken zijn dan kan je deze rustgevende Aartsengel uitnodigen in je leven.

 

Aartsengel Zadkiel

Hij zal je helpen om mensen en situaties soepeler te bekijken en wanneer je hem dat vraagt zal hij tijdens je slaap als een schoorsteenveger aan het werk gaan en alle stugge, negatieve en verstoppende energieën uit je hart weg vegen. Hierdoor sta je meer open voor vergeving van anderen en jezelf. Ook biedt dit ruimte voor creatieve oplossingen die je eerder misschien niet kon zien.

 

Luister daarom goed naar al het advies dat hij je geeft, hij brengt dit met name in de vorm van woorden die je met je innerlijke oor kan horen. De Aartsengel brengt zijn berichten  en herhaalt ze zo vaak als nodig is. Hieraan is het ook te herkennen dat je een Engelen bericht ontvangt. Je krijgt exact het zelfde meerdere keren door.

 

De angst dat je het zelf verzint is begrijpelijk, maar wat je zelf verzint is over het algemeen van negatieve en niet consequente aard. De berichten van de Engelen zijn echter altijd opbeurend en opbouwend en herhalen zich met mathematische precisie.

 

Om je helderhorendheid te versterken kan je een Lapis Lazuli bij je dragen of liggend te mediteren met deze steen boven je wenkbrauwen. Dit stimuleert je oorchakra's.

Door op deze manier meer actief naar de goddelijke leiding te luisteren die de Aartsengel en je beschermengelen je influisteren zal je beter in je kracht staan en veel nieuwe inzichten krijgen en sneller spiritueel groeien. Wat je leert kan je dan ook weer doorgeven aan de mensen om je heen, dan kan ook hun spirituele groei versnellen. Wees je wel bewust dat iedereen in zijn/haar eigen tempo groeit, dus respecteer dat en biedt de informatie alleen aan als het ook gewenst is.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenBoek nu een consult bij Annelies of kom naar de Aquarius Angels cursussen in de nieuwe ruimte.