Aartsengel Uriël


Uriël's naam betekent Gods licht of Gods vuur omdat hij verlichting schenkt. Hij schijnt licht op situaties en brengt profetische informatie aan mensen die daarvoor open staan.


Uriël waarschuwde bijvoorbeeld Noah voor de zondvloed en hielp de profeet Ezra mystieke voorspellingen te interpreteren over de komende Messias. Hij bracht de Kabbala ook naar de mensheid .

Aartsengel Uriel Engelencursus

Aartsengel Uriël wordt ook gezien als de engel die de kennis van Alchemie aan de mensen gegeven heeft…. De mogelijkheid om simpel materiaal in goud te veranderen, net als de mogelijkheid om vanuit het niets zaken te manifesteren. Dit veranderen van simpel materiaal naar goud staat symbolisch voor je eigen spirituele groei en verandering van simpel materiaal in goud, een waardevol materiaal. Het staat dus voor je persoonlijke transformatie.


Uriël wordt gezien als de engel van wijsheid & filosofie die ons ideeën en inzichten geeft en hij helpt studenten bij het studeren en doen van examens. Uriël wordt beschouwd als de engel die je via helderwetendheid benaderd. 


Wanneer ik vragen heb voor Uriël stel ik deze gewoon aan hem en laat het meteen helemaal los of en wat voor antwoord er terug komt. Meestal komt er direct een idee in mijn hoofd, of er verschijnt meteen een concept in mijn geest dat de oplossing brengt op mijn vraag.


Simpelweg door open te staan kan hij het antwoord direct in je hoofd planten. 


Uriël :

 

Je hoeft geen moeite te doen om van mijn kennis gebruik te kunnen maken, ik komt direct wanneer je me vraagt. Mijn energie is niet zo duidelijk aanwezig als die van Aartsengel Michael. Het kan zijn dat je mijn aanwezigheid volledig mist totdat je ineens merkt dat er een nieuw briljant idee in je hoofd zit. Wees alert op herhalende ideeën en handel ernaar.

 

Ik nodig je uit om me regelmatig aan te roepen zodat ik je kan helpen als spiritueel mentor en je inzichten, perspectieven en mogelijkheden met betrekking tot allerlei situatie kan laten zien.


Ben je helemaal niet op Engelengebied dan is de engelen basis kennis een mooie dag om mee te beginnen, wil je jouw heldere kanalen verder ontwikkelen zoals helderwetendheid waar Aartsengel Uriël mee verbonden is, dan kun je naar de 4 Heldere Kanalen Ontwikkelen avonden komen.
Om meer te leren over de aartsengelen kun je hier klikken.Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.