Aartsengel Serafiël


Serafiël staat aan het hoofd van de Serafim - Engelen van de eerste triade


Aartsengel Serafiël staat aan het hoofd van de Serafim, feitelijk is de naam van dit engelenkoor afgeleid van zijn naam. Hij leidt de Serafim in de Trisagion, de "Heilig, heilig, heilig" chant. Er wordt gezegd dat Serafiël de Serafim ook andere lofliederen aanleert zodat de goddelijke energie over de Aarde en door het universum verspreid wordt.

Serafiel aartsengel van de eerste triade serafim

Naast leiding geven aan de Serafim en werkt deze Aartsengel samen met Aartsengelen Michael en Metatron om de goddelijke energie vanuit de hemel door het hele universum te laten stralen. Terwijl zij dit doen balanceren ze waarheid en liefde zorgvuldig, in gedachten houdend dat God/de Bron mensen oproept om spiritueel te groeien en tegelijkertijd onvoorwaardelijk van ze houdt.


Alle engelen zijn op de een of andere manier boodschappers van God/de Bron, maar wanneer de Serafim, of deze aartsengelen samen een bericht communiceren dan is het effect intens vanwege hun extreme passie en energie.


Deze aartsengel wordt ook wel de Engel van Zuivering genoemd omdat Serafiëls zuiverend werkt in de ziel van mensen. Daarna ontsteekt hij het vuur van goddelijke Liefde in mensen. Dit kan zowel pijnlijk als mooi ervaren worden door de intensiteit ervan.


De Aartsengel wordt vaak omschreven als erg lang met het gezicht van een engel en het lichaam van een brandende adelaar dat helder licht uitstraalt. Zijn lichaam is bedekt met stralende ogen die constant op God gericht zijn en hij draagt een kroon op zijn hoofd waarin een grote saffier zit. De energie die hij uitstraalt is groen.


Contact met Serafiël

Geïntrigeerd door wat ik over de ogen op deze Aartsengel lees besluit ik hem aan te roepen en te vragen om zich aan me te tonen. Het duurt maar een seconde voordat ik een heel duidelijke energieverschuiving waarneem.

Het beeld dat ik krijg is moeilijk in woorden te omvatten, maar ik zal het proberen. Ik zie een enorme hoeveelheid licht met veel vleugels en daarin een gestalte. Groot is wel van toepassing want om het geheel te kunnen zien blijft er wat afstand tussen ons. Wanneer ik vraag om de afstand te verkleinen krijg ik een duidelijker beeld van de "ogen". Het lijkt wel alsof er een mantel zonder mouwen om hem heen hangt die bedekt is met ogen. Op zijn hoofd zit inderdaad een haast onopvallende kroon van goud met daarin een limoenkleurige grote saffier in de vorm van een druppel.


Wanneer ik hem vraag waar de ogen voor zijn krijg ik duidelijk de boodschap dat hij ze gebruikt om in de ziel van mensen te kijken zodat hij alleen dat aanraakt met zijn energie dat zuivering nodig heeft. Hij is er niet om te oordelen enkel om te zuiveren en te inspireren door de goddelijke vonk in mensen te ontsteken.


Werken met Serafiël

De tweede helft van dit jaar zal de energie er een zijn die je de behoefte geeft om meer in overeenstemming met je zieledoelen te leven. Een bewuster contact met je ziel te hebben en daarom is werken met deze Aartsengel dan ook een goed idee.

  • Kies een moment waarvan je weet dat je ongeveer een half uur ongestoord kunt gaan zitten

  • Sluit je ogen en adem aan aantal keren diep in en uit en ontspan zo goed mogelijk je spieren

  • Vraag Aartsengel Michael om ervoor te zorgen dat je beschermd bent zodat alleen Serafiël door kan komen.

  • Nodig nu Serafiël uiten wacht even totdat je merkt dat deze Aartsengel bij je is. Dit kan zijn door een temperatuursverandering, het gevoel dat de energie begint te stromen in je handen of lichaam, of doordat je een groene kleur achter je gesloten oogleden ziet.

  • Vraag Serafiël nu om je ziel te zuiveren en de vonk van goddelijke inspiratie aan te wakkeren.

  • Daarna laat je het energiewerk gewoon over je heen komen. Ontspan en neem alleen waar wat er gebeurd.kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenBekijk de nieuwe website www.spiritualcourseonline.com en doe de Engelen basis kennis cursus online!!!