Aartsengel Sandalfon


Sandalfon is één van de twee Aartsengelen waarvan de naam niet op “iel” eindigt. Zijn naam betekent Broer in het Grieks en refereert aan zijn tweelingbroer de Aartsengel Metatron.


Zij zijn de enige aartsengelen die voorheen als mens geleefd hebben. God gaf hen deze status als onsterfelijke aartsengelen als beloning voor hun voorbeeldig leven, daarom mogen ze hun heilige werk in de hemel verder doen. Sandalfon was voorheen de profeet Elijah en is met een vlammend rijtuig en paarden naar de hemel gebracht.


Sandalfon’s primaire taak is onze gebeden bij God te brengen zodat ze beantwoord kunnen worden. Er wordt beweerd dat hij zo lang is dat hij vanaf de aarde tot in de hemel reikt.


Uit oude kabbalistische informatie komt naar voren dat men Sandalfon tijdens de zwangerschap kan vragen het geslacht te helpen bepalen.


Verder wordt Sandalfon gezien als de Aartsengel die met muziek werkt. Alle vormen van klankheling worden door Sandalfon overzien. Wanneer je Sandalphon om hulp vraagt wees dan alert op woorden en/of muziek die je in je hoofd hoort want dat zijn waarschijnlijk de antwoorden op je gebeden.


Sandalfon's bericht voor jou:


Graag wil ik je wijzen op je gedachten en woorden. Inmiddels is door het werk van Emoto voor veel mensen duidelijker geworden hoe woorden, maar met name ook gedachten invloed hebben op water. Weet dat je voor het grootste gedeelte bestaat uit vocht en er zijn een aantal dingen die je welzijn sterk beïnvloeden.


Allereerst of je genoeg water drinkt, vocht tot je nemen is essentieel om gifstoffen uit je lichaam los te kunnen laten.

 

Verder is het belangrijk om je er bewust van te zijn wat je denkt, zegt en waar je naar luistert. Negatieve gedachten en woorden beïnvloeden de kwaliteit van de vochthuishouding in je lichaam. Wanneer je positieve gedachten hebt zal je lichaam daar positief op reageren. Wanneer je negatieve gedachten hebt, of negatieve woorden spreekt of moet aanhoren heeft dat een ongewenst effect op je lichaam.

Wees je er a.u.b. van bewust hoeveel negativiteit je alleen al te verduren hebt van de media, de mensen om je heen en vaak ook van je innerlijke dialoog. Het is een proces waar je altijd aandacht aan hoort te besteden om het constant verder uit te zuiveren. Zodat je uiteindelijk enkel nog mooie, positieve gedachten hebt, enkel nog positieve woorden spreekt en je omringt met mensen die zich ook op een positieve manier uitdrukken.

 

Neem ook eens de tijd om je bewust te zijn van de songteksten op de radio of van je favoriete cd. Mogelijk zijn deze negatiever dan dat je in eerste denkt. Het is verstandig daar bewuster mee om te gaan en je te omringen met muziek die je heelt en steunt.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.