Aartsengel Raziël


Zijn naam betekent "geheimen van God" en dit geeft al aan dat er veel kennis bij deze engel is en dat hij je veel kan leren.

Een van zijn taken is je helpen te begrijpen waardoor je in dit leven tegen grote angsten aanloopt die je graag los wilt laten. Deze slecht verklaarbare angsten en fobieën komen voort uit vorige levens. Ze kunnen in dit leven naast een grote hinder door de angst ook een fascinatie voor een bepaald onderwerp opleveren. Bijvoorbeeld erg geïnteresseerd in draken zijn, of in indianen of oorlogen.

Al die fascinaties en angsten wijzen naar eerdere levens waar je veel pijn, verdriet, angst of andere sterke gevoelens ervaren hebt die je niet hebt kunnen verwerken. Dit breng je met je mee in een stukje ziele geheugen en in dit leven bieden deze zaken zich in minder sterke mate weer aan zodat je de kans hebt ze nu voorgoed los te laten.


Je kan hierbij de hulp van Raziël in roepen. Vraag hem je te helpen deze ervaringen te begrijpen, te herkennen voor wat ze zijn en daarna om de liefde en de lessen uit  deze situaties te halen voor jou. Daarna kan je alle overgebleven emoties en resterende koorden naar iedereen en de situatie laten snijden door aartsengel Michael en aartsengel Uriël vragen om de karma te balanceren voor iedereen die hier in alle levens bij betrokken waren voor een totale healing.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar de Magische Midwinter momenten cursus op 17 December of doe online een leuke cursus op onze website www.spiritualcoursesonline.com