Aartsengel Raphael

Raphael betekent "God Geneest" hiermee wordt meteen aan gegeven waar Aartsengel Raphael bekend om staat. Dit is de engel die geroepen wordt op momenten dat men heling nodig heeft.


Over het algemeen wordt aartsengel Raphael ook geassocieerd met de kleur smaragd groen. Tijdens healingen heb ik ook vaker deze kleur gezien in de aura wanneer Raphael zich bezig hield met een been terwijl ik een IET sessie startte bij de kruin. Sommige mensen zien Raphael in andere kleuren en het is natuurlijk zo dat je wanneer je Aartsengel Raphael waarneemt als paars met geel, dit voor jou de juiste informatie is.

Aartsengel Rafael

Aartsengel Raphael is alom aanwezig en wanneer je zorgen hebt of lichamelijke ongemakken dan kan je deze aan hem geven. Dit doe je door je bijvoorbeeld voor te stellen dat je al je ongemak of al je zorgen op één plek in je lichaam verzamelt en die dan als een energie bal met je ademhaling uit ademt en aan Raphael geeft. Ik vraag dan over het algemeen of hij dit van me af wil nemen en het wil helen voor mijn hoogste goed en er iets beters voor terug brengt.


Meestal zie ik een lachende Raphael met die energie bal vertrekken in de wetenschap dat ik vanzelf wel merk wat er voor in de plaats komt maar dat het alleen maar beter kan worden. Soms zie ik die energie bal ineens ontbranden in een violette vlam en adem ik die violette energie weer mee in en voel dat het een positieve verandering brengt.

 
Sta daarna ook open voor hulp die de engelen in de vorm van adviezen brengen, zij kunnen dit het best wanneer je goed diep naar je buik ademt en regelmatig in de natuur bent.

De extra zuurstof die je dan binnen is meer dan één opzicht goed voor je. Wees verder simpelweg alert op meerdere keren het zien of horen van de zelfde informatie uit verschillende bron. Engelen adviezen kenmerken zich doordat ze bijna woordelijk hetzelfde zijn en ook zo blijven en zich er op richten je adviezen te geven die je gezondheid steunen en je op je zieledoel richten, terwijl je ego of entiteiten berichten brengen die wisselend zijn, je aan het twijfelen maken en zich er op richten je zelf vertrouwen te ondermijnen.


Sta ook eens open voor het loslaten van je zorgen aan Aartsengel Raphael en het ontvangen van zijn hulp of adviezen. Het is best gemakkelijk, je hoeft niets anders te doen dan te vragen en verder te ontspannen.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenBoek nu een consult bij Annelies of kom naar de Aquarius Angels cursussen in de nieuwe ruimte.