Aartsengel Raguel


Raguels naam betekent "Vriend van God" en deze Aartsengel zorgt ervoor dat men op een eerlijke manier met elkaar om gaat. Of dat nu in familie kring is, zakelijk of in de vriendenkring.


Soms lijkt de communicatie alleen maar te haperen en is de harmonie en balans in relaties ver te zoeken. Dat is het moment om Aartsengel Raguel uit te nodigen in je leven om weer die persoonlijke balans in jezelf te herstellen.

Aartsengel Raguel

Hij helpt je in te zien dat alles klopt in het grote Goddelijke plan en dat zelfs als het aan het oppervlak lijkt te borrelen en in de diepte toch iets goeds schuilt. Raguel helpt je voorbij de illusie te zien en de hemelse waarheid te herkennen.


Raguel opent de harten van alle mensen die betrokken zijn bij de situatie waardoor je hem hebt aangeroepen en zal jou en de anderen aanmoedigen open-minded te zijn en op de juiste manier te handelen om de situatie op te lossen op een creatieve manier die voor iedereen een goede oplossing biedt.


Dit is ook de Aartsengel voor mensen die Heldervoelend zijn. Voor Heldervoelenden kan de emotionele beleving erg verwarrend zijn omdat ze gemakkelijk de gevoelens van anderen die ze waarnemen als die van zichzelf ervaren.

Ook sla je als heldervoelende energieën op die om je heen aanwezig zijn en dat kan jouw persoonlijke energie huishouding behoorlijk vervuilen, wat als gevolg heeft dat je je niet lekker voelt, mogelijk moe en wat depri. Dat is niet nodig. De Aartsengel kan je helpen dit weer los te laten.


Raguel kan je helpen het onderscheid tussen beide te maken en ook zal hij je via je fysieke waarnemingen leiding geven. Blijf daar alert op want dan zal het een stuk gemakkelijker worden om keuzes te maken op je levenspad.


Praktisch:

Ga er even goed voor zitten, zodat je ongestoord met Aartsengel Raguel kan praten en de situatie waar je zijn hulp bij wilt vragen goed uit kan leggen. Daarna is het belangrijk dat je ook daadwerkelijk om hulp vraagt en niet alleen maar je hart lucht. Je zal als je daarna gewoon ontspant en even rustig in jezelf keert direct al via gevoelens en gedachten, mogelijk ook beelden weten wat jouw deel is en hoe jij het beste kan handelen om de situatie te verbeteren.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.