Aartsengel Orion


Deze aartsengel is al  heel lang op de achtergrond voor ons aan het werk, maar stapt sinds kort naar voren om door iedereen gezien en gehoord te worden. Hij is de galactische aartsengel. Dit betekent dat hij werkt met betrekking tot ons Melkwegstelsel. Zijn naam betekent "stijgend aan de hemel".


Hij helpt ons door ons te laten zien en ervaren dat we met alles dat nu is en ooit zal zijn verbonden zijn. Hij helpt ons de energie van de sterren te gebruiken zodat we samen met het universum creëren en de wonderen die we verdienen manifesteren.

Aartsengel Orion nieuwsbrief Engelencursus

Zijn werk is vooral in de vernieuwende energie erg nuttig en nodig omdat hij ons helpt bij ons ascensie pad. Veel mensen zijn op dit moment bezig aan een persoonlijk groeipad waarbij ze aan alle kanten geholpen worden door hun gidsen, beschermengelen en de aartsengelen.


Degenen die echt vooruitgang boeken en bezig zijn in de nieuwe energie te stappen die bij het Aquarius tijdperk horen zullen merken dat Orion in hun leven actief is. Hij heeft diepe spirituele inzichten en wijsheid die hij graag met ons deelt. Zijn interstellaire werk maakt ook dat hij een uniek begrip heeft van ons leven hier op deze planeet.


Aartsengel Michael staat erom bekend dat hij je kan helpen met het verwijderen van aardgebonden geesten, entiteiten en negatieve energieën. Wanneer deze entiteiten en energieën van andere oorsprong zijn dan deze Aarde zal dit werk door aartsengel Orion uitgevoerd worden.

Daarnaast is hij er om je te helpen je bewust te zijn van de prachtige energieën die momenteel in ons heelal actief zijn. Hij kan voor de sterrenmensen onder ons veel betekenen wanneer ze moeite hebben met het dagelijkse leven op Aarde door ons inzichten te geven in interstellaire levens en daarmee samenhangend karma. Ook kan het interstellair helend vermogen dat de sterrenmensen bij zich hebben door hem geactiveerd worden.


Zelf werk ik al enige tijd met deze bijzondere aartsengel zonder dat ik me bewust was van zijn naam. Mensen boekten een reading of healing en bleken dan met  interstellair of intergalactisch karma te maken te hebben en soms ook heling nodig te hebben op een heel ander niveau. Door de leiding van aartsengel Orion te volgen kan ik dan toch heel helpen en mensen weer uit de situatie halen waarin ze blijven steken.


Na nader kennis gemaakt te hebben bleek het dus aartsengel Orion te zijn die al maanden heel duidelijk met me werkt en sinds een paar jaar bezig was op de achtergrond om me voor te bereiden op deze aangepaste werkzaamheden. Het beeld dat ik van hem kreeg is iets dat ik niet via een beeldbank kon vinden en ik heb mijn best gedaan om iets te maken dat enig idee geeft van deze aartsengel die onder ander herkenbaar is aan zijn donkerblauwe kleur met kleine lichtflikkeringen er in. Een beetje alsof je 's nachts naar de donkere sterrenhemel kijkt.


Dit is wat er tijdens ons contact dat ik gemaakt heb voor deze nieuwsbrief naar voren kwam:


Een rijzige mannelijke figuur komt naar voren in een donkerblauw gewaad. Hij lijkt geen vleugels te hebben maar nadat ik hem vraag waar ze zijn draait  hij zich om en zie ik slanke etherische vleugels op zijn rug die aan de voorkant nauwelijks waarneembaar zijn. Zijn uiterlijk is imponerend en de groene staf die hij bij zich draagt kan ik niet missen. Wanneer ik hem vraag waar deze voor is geeft hij aan dat deze als een versterker van de helende energie gebruikt wordt, een soort zendmast die de energie naar de Aarde en haar bewoners stuurt. Terwijl hij met me praat slaat hij zijn vleugels uit en die veranderen van heel etherisch naar een veel steviger goudkleurige materie. Deze simpele beweging maakt hem iets los van de grond. Terwijl ik naar hem kijk zie ik het beeld om hem heen veranderen in de kosmos met planeten en nevels.


Hij zegt het volgende: "Wij zijn hier om mensen te helpen bij de aanpassingen die men doormaakt in de overgang naar het gouden tijdperk. De energieverhoging die gaande is maakt dat er op het menselijk vlak veel gebeurt. Mensen dachten na december 2012 klaar te zijn met hun groei en in het Aardse paradijs terecht te komen zonder daar verder iets voor te hoeven doen. Niets is minder waar. Het massale bewustwordingsproces is nu in gang gezet, maar heeft nog steeds Aardse voortrekkers nodig die anderen vooruit helpen. Dit kan men doen door vooral veel spirituele kennis tot zich te nemen, die toe te passen en deze kennis met anderen te delen. Wij vragen mensen dan ook om contact met ons te zoeken door ons specifiek te vragen hen te helpen met hun spirituele groei. Daarna zullen wij met regelmaat informatie brengen. Dit kan via dromen, tijdens meditatieve momenten en via channeling binnen komen.


Op verzoek helen wij ook de zaken die voor de sterrenmensen tot nu problematisch waren om op te lossen. Deze groep mensen kan door deze heling het leven gemakkelijker aan op deze planeet en zijn ook in staat deze heling te leren zodra dit in hun spiritueel DNA geactiveerd is. Dat zal helpen bij hun groei en werk. Voor iedereen die wil groeien staan wij klaar en we helpen mensen bij elk manifestatie proces dat hen helpt om de door hen gekozen doelen in dit leven te bereiken. Vraag en we zullen er zijn!"


 

Lees hier meer over de Galactische consulten  of over de engelen basis kennis cursus om meer te leren over alle aartsengelenKom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.