Aartsengel Nathaniël


Zijn naam betekent Geschenk van God en hij is een Engel van het element vuur. Vuur heeft een reinigende werking want het brandt alles weg dat niet bij je hoort op momenten dat je keuzes moet maken. Wanneer je hem op zo'n moment uitnodigt in je leven dan zul je merken dat er van binnenuit een vuur begint te werken. Het laat je passie oplaaien en geeft je de kracht om te staan voor die zaken waar je in geloofd. 

Aartsengel Nathaniel
Nathaniël zal je zieledoelen als een raket in je leven lanceren. Wees er dus wel klaar voor wanneer je hem uitnodigt. Hij geeft je dan ook heldere informatie met betrekking tot je doelen en zal als een brandend vuurtje de benodigde mensen en situaties in je leven brengen. Vuur zoals je weet grijpt snel om zich heen dus het zal allemaal in een stroomversnelling komen.


Nathaniël kan je ook helpen bij het ontvangen van berichten uit de hogere sferen, hij wordt ook wel geassocieerd met alle vormen van orakelen. Daarmee bedoel ik helder- zien, voelen, horen en weten.


Hij is ook actief wanneer je op zoek bent naar steun met je zieledoelen. Zodra je hem aanroept en de intentie uitspreekt om aan je zieledoelen te werken en hem vraagt je te motiveren om je passie te leven, zal hij in actie komen. Hij kan je helpen om twijfels en chaotisch denken te helen zodat je weer weet duidelijk weet wat je doel in het leven is.

Hij wordt geassocieerd met de kleur rood, een rode kaars branden wanneer je hem om hulp vraagt of een robijn bij je dragen  zullen je helpen een sterker contact met Nathaniël te hebben.


Waar Aartsengel Michael met een blauwe vlammend zwaard koorden snijdt, gebruikt Aartsengel Nathaniël zijn vlammend zwaard dat direct bij het snijden van energetische koorden de restanten weg schroeit.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar de Magische Midwinter momenten cursus op 17 December of doe online een leuke cursus op onze website www.spiritualcoursesonline.com