Aartsengel Muriël


Aartsengel Muriël wordt ook wel Gods parfum genoemd. Zij is de aartsengel van goddelijke Liefde en Licht, emoties en innerlijke gratie. Ze is met name gericht op het helpen van de heldervoelenden onder ons. Ze doet dit door ons te leren beter controle over onze emoties te hebben en ons beter op ons gevoel af te stemmen. Daardoor maken wij een beter onderscheid tussen wat van onszelf is en wat de emoties van anderen zijn.

Aartsengel MurielWanneer je dat verschil duidelijk begrijpt zal je heldervoelendheid naar een hoger niveau stijgen. Je kunt dan namelijk goed aanvoelen wat de emoties en behoeften van anderen zijn zonder dat het jou direct beïnvloed. Voor heldervoelenden is een van de grootste problemen juist dat anderen onopgemerkt een grote invloed hebben op hoe zij zich voelen omdat de energie binnenkomt en alles lijkt te mengen tot een groot geheel.


Aartsengel Muriël helpt je ook wanneer je moeite hebt om de juiste woorden te vinden. Ze kan je dan helpen enthousiast te blijven en dit op de beste manier te uiten. Ook helpt ze je om op spiritueel vlak te groeien en brengt mensen die zich daarvoor open stellen diepgaande inzichten. Wanneer je durft te gaan voor je passies zal ze je ook op materieel vlak helpen om dit te laten gebeuren.


Onderdeel van haar werk is ook het zorgen voor de dieren en planten op Aarde. Ze wordt daarom vaak afgebeeld met een bloemenkrans op haar hoofd die ze dan liefdevol in de rivier des levens legt. Haar nabijheid is herkenbaar aan de subtiele bloemengeur van je favoriete bloem wanneer daar geen normale reden voor is. Wanneer je een dier tegenkomt in nood dat heling nodig heeft kun je Aartsengel Muriël aanroepen om te helpen en wanneer je voor je planten hulp zoekt kun je ook bij haar terecht.

Deze aartsengel moedigt je aan anderen te helpen zonder daar enige verwachting bij te hebben, omdat dit het ware pad naar geluk is. Dat helpen kan op allerlei manieren gedaan worden, want de mogelijkheden bieden zich regelmatig aan. Ga er dan ook op in. een goed voorbeeld hiervan is een beweging die de "random act of kindness" genoemd wordt. Dit betekent dat je als je de mogelijkheid ziet iets goeds doet voor anderen zonder een dankjewel of er iets terug voor te verwachten. Probeer het eens!


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenBekijk de nieuwe website www.spiritualcourseonline.com en doe de Engelen basis kennis cursus online!!!

Download het gratis e-book over alle Aartsengelen!

 Email adres
 Voornaam
Dag vandaag