Aartsengel Michael


Deze aartsengel wordt het meest herkend en aangeroepen als de aartsengel die bescherming biedt wanneer je in gevaar verkeerd of je onveilig voelt. Dit is ook één van de taken van Aartsengel Michael. Vanuit de engelen sferen weet de aartsengel dat je ten alle tijden veilig bent en beschermd bij alles wat je doet. Soms echter hebben wij hier steun nodig om dat ook te weten.

Aartsengel Michael Engelencursus

De aarstengel "beschermt" ons door zijn licht met zo'n overweldigende hoeveelheid over je uit te stralen dat alle donkere gedachten en muizenissen van angst onmiddellijk vervagen. Daardoor zien, weten en voelen we ons weer veilig.


Ook wanneer we merken dat onze energie door mensen en situaties of zelfs voorwerpen in onze omgeving opgezogen wordt, waardoor we snel of constant moe zijn dan is aartsengel Michael er om je te helpen. Hij kan met zijn blauw vlammend zwaard de etherische koorden tussen jou en alles wat je energie niveau verlaagd doorsnijden. Etherische koorden zijn als energetische holle buisjes die tussen jou en een ander ontstaan door contact. Dit kan door persoonlijk contact, telefonisch, email, chat en ook doordat iemand sterk aan je denkt.


De koorden waar we het hier over hebben zijn geen koorden van liefde maar de koorden die een energie bevatten die niet goed is voor je. Het kan te maken hebben met negativiteit tussen mensen, of gewoon doordat één persoon vergeet dat onze levensenergie van God en het Universum komt en niet van de mensen om hem/haar heen. Zo iemand maakt onbewust koorden naar de mensen in de omgeving om daar energie voor alledaagse bezigheden vandaan te halen.


Dit is niet kwaad bedoelt maar kan wel verstrekkende gevolgen hebben voor de mensen waar de energie aan onttrokken wordt. Deze mensen voelen zich leeg, mismoedig en soms zelfs uitgeput. Het chronisch vermoeidheidssyndroom is hier een voorbeeld van. Een ander voorbeeld is het helperssyndroom. Therapeuten die na een tijd een praktijk te hebben gehad volledig op zijn. Dit komt omdat de etherische koorden naar al die mensen nog intact zijn en de klanten dus van een behandelaar energie blijven gebruiken.


Deze etherische koorden zijn altijd gevuld met een angst-energie, angst dat men niet genoeg zelf kan krijgen. Angst dat men de controle niet heeft, angst dat er iets ergs gebeurt wanneer je iemand los laat....etc.....


Iedereen hoort zijn/haar eigen energie te hebben en die van God en het Universum te ontvangen. Vraag daarom de aartsengel Michael om met zijn zwaard de koorden van angst te snijden tussen jou en de personen die in gedachten bij je opkwamen toen je dit las. Adem dan rustig terwijl je de aartsengel zijn werk laat doen. Het kan goed zijn dat je een onwillekeurige spiertrekking ervaart op het moment dat de koorden gesneden worden. Vraag daarna de aartsengel om zijn helend licht in de restanten van die koorden te sturen naar iedereen en in alle richtingen van tijd.


Doe dit regelmatig en je zal merken dat je je veel energieker voelt.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar de Magische Midwinter momenten cursus op 17 December of doe online een leuke cursus op onze website www.spiritualcoursesonline.com