Aartsengel Metatron


Aartsengel Metatron wordt vaak betitelt als de hoogste in rang en heerser over alles wat leeft zowel op aarde als in de hemel. Dit is hoe men in de oude geschriften naar Metatron verwijst. In mijn ervaring is de energie "Engel" allesomvattend en zijn daarin alle Engelen gelijk belangrijk en krachtig.

Aartsengel Metatron

Na zijn leven als schrijver Henoch op Aarde is hij de Aartsengel Metatron geworden. Hij kan je helpen wanneer je moeite hebt je prioriteiten te stellen, of wanneer je het moeilijk vindt gemotiveerd te blijven. Ook werkt hij met de ouders van nieuwetijdskinderen en iedereen die met deze kinderen werkt. Hij slaat als het ware een brug voor de communicatie tussen deze kinderen en de volwassenen om hen heen. Wanneer je veel de kleuren oud roze en donker mint groen in je omgeving tegenkomt dan weet je dat Metatron bij je is en je helpt.


Verder kan hij veel voor je doen wanneer je zijn helende aanwezigheid uitnodigt. Metatron werkt op veel manieren maar een ervan zou je zeker eens moeten proberen. De Metatron kubus. Hiernaast zie je deze Metatron kubus. Wanneer je de Aartsengel vraagt om jouw lichaam, geest en emoties te helen met zijn Metatron kubus dan zal je merken dat deze via je kruinchakra naar binnen komt en met de klok mee draaiend omlaag gaat langs je ruggengraat.

Terwijl dit gebeurt werkt de draaiende beweging als een centrifugale kracht waardoor lagere trillingen uit je lichaam en aura geslingerd worden. Wanneer de Metatron kubus weer omhoog komt neemt het als een soort schoorsteenveger alle energie ophopingen mee naar boven en op die manier worden je chakra's meteen ook geheel schoongemaakt.


De ronddraaiende beweging van de kubus zorgt ook voor een gelijkmatig pad waar de chakra's zich naar willen voegen zodat ze direct ook allemaal even groot worden. Dit heeft als voordeel dat alle inspiratie die je vanuit de Engelenwereld aangereikt wordt ook soepel in je leven kunnen manifesteren, want de energie kan gelijkmatig door je lichaam en aura naar beneden en de grond in. Aarding is nodig om ideeën werkelijkheid te kunnen laten worden.


Zoals je ziet is de Metatron kubus een veelzijdig en gemakkelijk gereedschap. Je hoeft de Aartsengel alleen maar te vragen om je met zijn Metatron kubus energetisch schoon te maken en het gebeurt al.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar de Magische Midwinter momenten cursus op 17 December of doe online een leuke cursus op onze website www.spiritualcoursesonline.com