Aartsengel Gabriël


Het is bij Gabriël niet altijd duidelijk of deze Aartsengel mannelijk of vrouwelijk is. Bij een engel als Michael is dat heel duidelijk. Met name omdat hij een aantal taken heeft die typisch aan de mannelijke energie gekoppeld wordt. Gabriël kan dus verschillend waar genomen worden en dat is prima. Ook wordt er gesproken over kleuren en hoewel de kleur waarmee Gabriël vaak geassocieerd wordt koper is, kan dit ook verschillend zijn in de individuele waarneming.

De naam van Aartsengel Gabriël betekent, God is mijn kracht. Het duidt op de Goddelijke energie die door haar heen stroomt en waar wij ook mee gevuld zijn. Wanneer je Aartsengel Gabriël om hulp vraagt zal ze je dan ook direct in verbinding brengen met die krachtige energie, waardoor je vrij van angsten volledig in je kracht kan staan. Aartsengel Gabriël verzekerd je dat je veilig en beschermd bent, hierdoor kan je ook op een rustige en liefdevolle manier de leiding op je nemen wanneer dat nodig is.


Aartsengel Gabriël staat ook bekend als de engel die schrijvers en artiesten helpt bij hun creatieve uitingen. Wat niet iedereen weet is dat je ook om hulp kan vragen wanneer bijvoorbeeld iets waar je al een tijd mee bezig bent vast lijkt te lopen en je wel wat nieuwe energie en een creatieve oplossing kan gebruiken.

Daarnaast helpt Aartsengel Gabriël ook mensen die proberen een kind te krijgen, alles wat er mee te maken heeft, vanaf het moment dat een stel besluit een kind te willen tot de eerste levensjaren vallen daar onder. Dit betekent meestal gewoon zwangerschap maar soms ook adoptie of vruchtbaarheidsprogramma's in een ziekenhuis.


Aartsengel Gabriël houdt zich met alle aspecten hier omheen bezig en zal aanstaande ouders ook steunen wanneer ze haar om hulp vragen.

Haar taak is dus gericht op het kind, dat betekent ook dat je haar hulp kan inroepen wanneer je innerlijke kind heling nodig heeft. Ze zal je dan graag steunen en je weer leren als een kind te spelen en blij en ontvankelijk te zijn.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.