Aartsengel Chamuel


Zijn naam betekent "Hij die God ziet"


Je kan je voorstellen dat het ontmoeten van God een bijzondere ervaring is, met name één die vrede brengt.


Chamuel is dan ook de aartsengel die zich richt op vrede... wereld vrede... innerlijke vrede en voor de meeste mensen komt die vrede door het loslaten van stress over allerlei zaken. In de kerstmaand is er stress omdat men een mooie dag willen organiseren, een leuk etentje op tafel willen zetten en op zoek is naar cadeautjes....

Er zijn natuurlijk zaken die zwaarder wegen dan al dat, maar de taak van de engelen is jou te helpen op jouw zielepad en wanneer dat vertraagd of vertroebeld wordt door zorgen, twijfels en stress over alledaagse dingen dan helpen ze je graag om dat los te laten.


Aartsengel Chamuel is vooral beschikbaar wanneer je op zoek bent naar zaken. Het kan zijn dat je een nieuwe baan zoekt, je zoekt misschien de manier om zelfstandig te starten. Of het perfecte kerstcadeau voor je geliefde. Hierbij zal Chamuel je graag helpen.

 

Ook wanneer je gespannen wil deze rustige liefdevolle engel je heel graag helpen. Het enige dat je hoeft te doen is er eens rustig voor gaan zitten, eerlijk aan je zelf toegeven waardoor je zo gespannen bent en je afvragen of je bereid bent de angsten en andere emoties die je over deze situatie hebt los te laten en daarvoor in de plaats innerlijke vrede te accepteren.


Wanneer dat het geval is vraag dan aartsengel Chamuel om bij je te komen en die emoties van je af te nemen en daarvoor in de plaats innerlijke vrede te brengen.Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.