Aartsengel Azraël

Aartsengel Azrael - God die helpt


Zijn naam betekent "Die God helpt"

Jullie kennen mij als de Engel des doods, dit is voor jullie zo'n negatieve verbinding dat ik het graag wil hebben over mijn andere werk.


Mijn aanwezigheid is meestal onopvallend, heel kalmerend en steunend en waar nodig troostend. Het kan zijn dat je kleine lichtstipjes en flonkeringen ziet die een gebroken witte tint hebben, een beetje als de kleur van een eierschaal. Ook onopvallend en kalmerend voor het oog. 


De kleur alleen al wekt een rust en veilige omgeving op waarin je kan werken. Ik ben er namelijk ook altijd wanneer je als therapeut met mensen werkt en deze mensen een veilige, vertrouwde omgeving nodig hebben om hun hart uit te kunnen storten. Mijn aanwezigheid is voor de therapeut als extra steun aanwezig zodat de klant zich uit kan spreken over de zaken die in hun leven spelen en waar ze hulp bij nodig hebben.


Je vindt me bij gesprekstherapieën, groepstherapieën en overal waar mensen elkaar vinden voor een goed gesprek. Dit hoeft niet altijd in een formele situatie te gebeuren.


Er zijn mensen die van nature aanleg hebben om anderen te steunen, mensen vinden hen vanzelf en komen tijdens een kopje koffie of een ander informeel samenzijn bij hen om hun zorgen en problemen voor te leggen. Deze onwillekeurige therapeuten hebben ook mijn steun.


Zeker wanneer het gaat om de door jullie als zwaarder ervaren levenssituaties is het mijn taak er voor te zorgen dat de persoon die luistert en advies geeft vrij blijft van te zware emoties en energieën zodat zij de zo nodige hulp kunnen bieden en zelf niet overweldigd worden door emoties en gevoelens die kunnen spelen.

Het is mijn taak de zwaarte en de negatieve lading van dit soort zaken van je af te nemen zodat je zelf ook nog kan leven. Merk je dat het soms te zwaar aanvoelt wat mensen je aanbieden, nodig me dan bewust uit om meer weg te nemen.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.