Aartsengel Ariël


Ariël's naam betekent Leeuwin van God en daar zijn een paar redenen voor. Ze is de aartsengel die betrokken is bij heling van wilde dieren en met name die dieren die in en rond het water leven. Waaronder ook de vogels.


Zij is de aartsengel waar je een taak aan kan vragen wanneer je je betrokken voelt bij de natuur en graag iets wilt doen om ons milieu te beschermen.


Naast deze twee taken is Ariël de aartsengel die je vraagt om op te staan voor je overtuigingen en ze niet alleen te uiten maar er ook naar te handelen. Dit kan nodig zijn wanneer je van werk wilt veranderen of wanneer je in een omgeving werkt waar je je niet prettig voelt.


Ariël is de engelen die je kan helpen te aarden wanneer je daar moeite mee hebt, zij is de engel die je in contact kan brengen met de 8e chakra, je zielesterchakra en de aarde chakra die je bij je hebt. Zo is ze vanaf het ontstaan van een idee tot het realiseren van zo'n idee bij alle fasen betrokken.

Daarnaast is Aartsengel Ariël ook de engelen die bekend staat als een meester in manifesteren. Wanneer jij durft op te komen voor je mening en stappen durft te nemen om je dromen waar te maken is zij de aartsengel die je bijstaat en alles manifesteert wat jij op dat moment nodig hebt. Of dit nu geld is, hulp, een praktijk ruimte of iets totaal anders. Zij zorgt ervoor dat het naar je toekomt zolang jij durft om je zielepad te bewandelen en de betrekkelijke vrijheid van je huidige vaste baan los te laten.


Hoe kan deze natuur engel verder nog helpen? Wanneer we kijken naar de ideale plek om met haar in contact te komen dan hebben we het over een plekje in de natuur met bomen en een meer of ander waterlichaam. Het element water wordt ook wel geassocieerd met emoties, dus wanneer je langs het water loopt of er zit en gewoon je zorgen eens van je af laat glijden dan is bij water een prima plek om dit los te laten. Het kan dan meteen oplossen in het water. Je aanwezigheid in de natuur helpt je beter te aarden, en aarden is nodig om je ideeën werkelijkheid te kunnen laten worden.


Je kan rozenkwarts of mos agaat bij je dragen om Ariël in je leven uit te nodigen en het voor je gevoel gemakkelijker te maken om in contact met haar te komen. Vanzelfsprekend hoef je haar alleen maar te roepen en vanuit je hart je ideeën voor te leggen en te vragen of ze je de moed wil geven om hiernaar te handelen en je te helpen het ook te doen.


Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar de Magische Midwinter momenten cursus op 17 December of doe online een leuke cursus op onze website www.spiritualcoursesonline.com