Aartsengel Ariana


Ariane staat bekend als de aartsengel voor kinderen. Ze is om het maar een naam te geven de manager van de beschermengelen voor kinderen met speciale behoeften.


Aartsengel Ariana kinderen kristallen potentieel

Zij werkt met kinderen die met een handicap geboren worden zodat de mensen om hen heen de schoonheid in hun ziel ziet en openstaan voor de prachtige geschenken die deze kinderen hun omgeving brengen. 


In samenwerking met de beschermengelen van deze kinderen zorgt we er ook voor dat het potentieel van deze kinderen ondersteund wordt. Ze zullen samen situaties en mogelijkheden naar de kinderen brengen om zo een zo volledig mogelijk leven te kunnen leiden.


Ariana brengt een wijze, kalmerende en verzorgende energie met zich mee. Dit helpt familieleden en mensen die de zorg dragen voor deze kinderen ook om bij zichzelf te blijven en in te zien wanneer even te stoppen en ook  iets voor zichzelf te doen, zodat ze ook de energie houden om dit extra werk te doen. Zij ondersteunt de kinderen en familie emotioneel waar nodig en als je haar aanroept zal ze zeker doen wat ze kan om je te helpen.


Ze moedigt ons aan om ons leven alles er omheen meer filosofisch te benaderen en vanuit een hoger perspectief te zien zodat we ons volledige potentieel herkennen en er mee aan de slag gaan. 


Daarnaast houdt Ariana zich bezig met kristallen en het mineralen-koninkrijk. Ze helpt ons om ons te verbinden met mineralen, kostbare metalen en kristallen. Je kunt haar altijd vinden wanneer er gemediteerd, geheeld of anderzins gewerkt wordt met kristallen en mineralen.


 Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenKom ook naar de Magische Midwinter momenten cursus op 17 December of doe online een leuke cursus op onze website www.spiritualcoursesonline.com