Aartsengel Ambriël

Gekoppeld aan sterrenbeeld tweeling


Deze engel helpt je wanneer je aan jezelf en jouw potentieel twijfelt, want deze aartsengel is er om je innerlijke zelf en dat van anderen te kennen. Het is alsof 

Aartsengel Ambriel voor heldere communicatie nieuwsbrief Engelencursus

Ambriël je in een spirituele spiegel laat zien wie je werkelijk bent. Wanneer je Ambriël vraagt om je jouw werkelijke zelf te tonen, dan kun je daadwerkelijk verwachten dat je eerdaags een keer in de spiegel kijkt en een ander beeld van jezelf ziet. Je ziet dan hoe je spirituele kern door je uiterlijk heen straalt en je volledige potentieel ligt aan het oppervlak. Je wordt je weer bewust van het goddelijke in jezelf. Hoe je in contact staat met de Bron en net zo volledig, creatief en perfect bent als de Bron.


Het helpt je om vriendelijk en liefdevol met uidagende situaties om te gaan en zo bescherming van deze krachtige aartsengel te ontvangen. Begrijp me goed, ik zeg niet dat je je als een deurmat moet gedragen en alles maar goed vinden. Dan sta je spiritueel niet in je kracht, maar laat je over je heen lopen.


Ambriël helpt je duidelijk te weten wie jij bent en waar je voor staat, daardoor wordt het heel gemakkelijk om helder te communiceren wat je bedoeld en daardoor kunnen misverstanden en onprettige situaties voorkomen worden terwijl jij je echt kunt uiten.


Je kunt Ambriël ook vragen om te helpen met het begrijpen wanneer je met iemand praat en echt niet snapt wat de ander bedoeld. De Aartsengel zal dan ingrijpen en er voor zorgen dat de woorden van de ander zo bij je binnenkomen dat het toch duidelijk is.


Veel plezier met de wat onbekende maar heel nuttige en liefdevolle Aartsengel.Kijk hier voor de engelen basis kennis cursus om meer te leren over de aartsengelenBoek nu een consult bij Annelies of kom naar de Aquarius Angels cursussen in de nieuwe ruimte.