Simone Bilars 


Praktiserend Engelen Expert Simone Bilars

Ik was erg ziek als kind en daardoor was er geen ruimte voor de lichtwezens en aura’s die ik zag waardoor ze verdwenen rond mijn dertiende. In 2015 waren er veel veranderingen in mijn leven. Het zien van aura’s kwam terug en toen een van mijn beschermengelen zich voorstelde in 2018 kwam alles in een versnelling. Had ik maar als kind geweten dat samenwerken met deze lichtwezens er voor kan zorgen dat je je minder ziek voelt en dat je met ziekte ook in hun ogen perfect bent.


Je hoeft niet ziek te zijn om hun hulp te ontvangen. Engelen helpen je met welke vraag je ook hebt.  Ik help je graag ze te ontmoeten en hun boodschappen te ontvangen.

Ik werk als healer, reader, en holistisch coach. Je kunt bij mij terecht voor:

  • Engelen  Kaart Reading

  • Engelen Healing

  • Aquarius Angels Healing

De naam Harphealing werd me door de engelen ingeven en er werd me ook gevraagd door de engelen mijn harp te gebruiken bij de consulten. Het geluid en de trilling van de harp geeft mij altijd innerlijke rust.


Bij mij krijg je bij de healing of reading ook een stukje harpmuziek dat ik met Aartsengel Sandalphon voor je uitzoek en voor je speel. Aartsengel Sandalphon geeft me letterlijk de gevoelige snaar door die jij nodig hebt.


Wil je meer weten over mij kijk dan ook even op mijn website.


Contact gegevens

Simone Bilars
Arnhem
0628112751
info@harphealing.nl
http://www.harphealing.nl