Weblog van Annelies Hoornik
  02-02-2008  19:52:19         

Onze eigen vaste cursus locatie

Ik heb vanaf het begin van Angelo in 2002 altijd Reiki en Engelen workshops en natuurlijk ook consulten gegeven. Vanuit huis om te beginnen en later vanuit praktijk Penta omdat Ronald Bal zo vriendelijk was om mij de ruimte te laten gebruiken in de weekenden.

 

Ik heb altijd met erg veel plezier vanuit Penta gewerkt en ben Ronald dan ook heel erg dankbaar voor het gebruik van de ruimte. Omdat de workshops steeds drukker bezocht worden was ik al rond aan het kijken naar een andere mogelijkheid. Tegelijkertijd waren er veranderingen bij Ronald waardoor de ruimte anders ingedeeld ging worden en de workshop ruimte niet meer beschikbaar is.  

 

 

We zijn tijdelijk les gaan geven vanuit Yantra en het NH hotel in Capelle aan den IJssel maar nu na al die jaren heen en weer lopen met alle materialen was het voor mij ook tijd om een eigen locatie te vinden. Een eigen vaste plek waar ook echt de energie van Angelo & Engelencursus aanwezig is.

 

Nu na bijna 6 jaar is het dan zover, Angelo en Engelencursus hebben een eigen locatie voor workshops en ik ben er heel erg blij mee. Vandaag op 2 februari is het Imbolc, het feest van nieuw begin en nieuwe projecten en dus een ideaal moment om iets groots als een eigen ruimte te starten.

 

De eerste workshop zal aanstaande zondag 10 februari gegeven worden in de nieuwe ruimte, daar verheug ik me ook enorm op. We zijn er al hard mee aan het werk en hopen dat alles helemaal klaar is voor zondag.

 

Onze eigen cursus locatie is gevestigd in het Canaalstaete pand aan de kanaalweg 33 in Capelle aan den IJssel en zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Ons interne nummer is 2.05

 

Ik hoop er veel mensen te kunnen ontmoeten en hun leven te verrijken met meer en verbeterde communicatie met engelen en nieuwe informatie over helen, manifesteren en werken met de engelen.


Vanzelfsprekend zullen ook de Reiki en andere workshops vanuit Canaalstaete gegeven gaan worden.


Boek nu een online consult bij Annelies, volg de live video cursus Aquarius Angels Healing op 17 april of doe thuis online een van onze thuiscursussenReacties


07-02-2008    joan nijenhuis   

Lieve Annelies,
Van harte gefeliciteerd met je nieuwe locatie.
Wat fijn voor je.
Ik ga er vaak gebruik van maken.
groeten, Joan

07-02-2008    annelies   

Hallo Joan,

dank je :) ik verheug me erop om daar vandaan te werken en zoveel mogelijk mensen met de engelen in contact te brengen.

Engelen groetjes
Annelies
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief