Ingrid Klok


Wat Engelen en de wijze van werken die ik bij Annelies heb geleerd kunnen doen blijft voor mij bijzonder. En ik hoop dat dit ook zo blijft, zowel voor mij als de bezoekers van mijn praktijk.


Het is zo mooi om te ervaren hoe met de juiste intentie en betrokkenheid een ‘simpele’ card reading een inzicht kan geven of een gevoel kan brengen waardoor er een werkelijke verandering voor iemand kan plaatsvinden. En de Engelen healing die los van of je wel of niet religieus bent en wat je wel of niet gelooft, je kan laten ervaren dat je gesteund wordt. En je kan helpen om mensen of situaties waar je je mee hebt verbonden ook weer los te laten als dat beter is. Waarbij er ruimte ontstaat om dingen anders te doen of te ervaren. Waarbij licht en liefde dat mag vervangen wat niet meer nodig is.


En dit met beide voeten op de grond en een gezonde hoeveelheid nuchterheid en humor.


Wil je ervaren wat de Engelen voor jou kunnen betekenen en hoe je wellicht zelf kunt bijdragen aan je eigen welbevinden? Kom langs bij Energy, Life & Food, kijk voor informatie en het maken van een afspraak op de website.


Je bent van harte welkom, leuk om je in mijn praktijk te ontmoeten!


Hartelijke groet

Ingrid van Energy, Life & Food


Contact gegevens

Ingrid Klok
Delft
0610632130
ingrid.klok@live.nl
http://www.energylifefood.nl