Holistische Oorsprong van ziekten

Soms hebben mensen ziekten waar ze maar niet van af komen. Dan is het heel nuttig om de spirituele achtergrond te weten van dit soort ziekten, zodat je er dan toch iets aan kunt doen. Onze ziel creëert ziekte als een uitdrukking van ongemak. 


Tijdens deze dag zullen de engelen achtergrondinformatie geven over de diverse lichaamssystemen en hun functies en komen ook specifieke aandoeningen aan bod. Waarom creëren we als mensen ziekten en wat is de reden van zo'n specifieke ziekte. Tijdens deze les leer je wat de spirituele oorsprong van speciale aandoeningen zijn, maar ook welke spirituele laag onder de lichaamssystemen liggen. Door die informatie te ontvangen heb je nieuwe gereedschap om voor jezelf aan een ziekte te werken. 


Het is vooral ook nuttig om deze extra kennis te hebben wanneer je een praktijk hebt en je klanten nog beter wilt kunnen begeleiden bij hun herstel. Inzichten kunnen ertoe leiden dat iemand een ziekte los kan laten en dan weer gezond wordt omdat het fysiek uitdrukken van ongemak in het lichaam niet langer nodig is vanuit de ziel.


Bij aanmelding kun je aangeven in het opmerkingenveld of er een speciale ziekte is waar je meer over wilt weten, dan kan dit meegenomen worden in de les. Zonodig zal Annelies deze tijdens de workshop channelen. Bedenk dat je niet de enige persoon bent die vragen heeft, dus houdt het bij maximaal 2 aandoeningen.


Kom ook en heel jouw aandoening of neem nuttige informatie mee voor je dierbaren en klanten.

Holistische oorsprong van ziekten


Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk in onze cursus lijst voor de huidige cursussen.