Edith van Schutterhoef 


Praktiserend Engelen Expert® Edith van SchutterhoefDe Dutch Angel Day in 2011 was mijn eerste kennismaking met de engelen. Annelies heette me hartelijk welkom en sprak over marketing, reclame en het maken van keuzes uit liefde of vanuit angst. Als ervaren commerciële marketeer met een spirituele kant spitste ik mijn oren. De mooie berichten, oefeningen, meditaties en de kleine healing verbaasden me enorm. Hierna volgde ik engelen workshops en cursussen en jaren later kwam mijn grote wens uit; ik ging naar Stonehenge en Glastonbury. Deze geweldig ervaring veranderde veel voor mij, samen met de Engelen zette ik de eerste stappen op weg naar lichamelijk herstel.


Het mogen werken met Engelen is nu niet meer weg te denken uit mijn leven. De healings en reading zijn bijzonder mooi en ik ervaar het als heel dankbaar om anderen hiermee te kunnen helpen.


Wil jij ook weten welke liefdevolle informatie en leiding de engelen voor jou hebben? Door gechannelde engelen berichten en helingen krijgt ook jouw leven meer diepgang en richting. Verder geef ik ook Aquarius Angels® healings, Reiki, Integrated Engergy Therapy® en leg ik tarot kaarten voor praktisch dagelijks advies.


Graag verwelkom ik je in mijn praktijk in Tilburg!

Edith van Schutterhoef


Contact gegevens

Edith van Schutterhoef
Tilburg
06-20443928
edith@editbyedith.nl
http://www.editbyedith.nl