Boeken  |  Kaartensets  |  CD's  |  Kits  |  Annelies  |  Downloads

Top 10  |  Nieuw  |  Afrekenen  |  Klantenservice   


 

Boeken Combi Pakket


Titel: Boeken Combi Pakket
Auteur: Annelies Hoornik
isbn: 9789079995
Uitgeverij: Angelo
Taal: Nederlands

Prijs: € 49.99
Klant beoordelingWil je alledrie de boeken van Annelies Hoornik, dan kun je ze nu samen met korting bestellen. Apart kosten ze € 59,85, maar je kunt ze nu ineens kopen voor € 49,99.

 

Daarvoor krijg je :

 

ENGELEN Ontmoet de Aartsengelen en je eigen Beschermengelen - BOEK+ CD

 

ENGELEN HELEN op fysiek emotioneel mentaal en karmisch niveau - BOEK met downloads

 

ENGELEN EN DE ZIEL werk samen met de Engelen aan je zieledoelen - BOEK met downloads

 

Korte omschrijving van de boeken:

ENGELEN is een prachtig geïllustreerd, praktisch boek + CD met tips, adviezen en berichten, gemaakt in samenwerking met Frans Vermeulen. Maar ik deel ook mijn eigen engelenervaringen met jou de lezer; belevenissen die voor velen herkenbaar zullen zijn en waardoor het makkelijker wordt met engelen om te gaan.

Hoe doe je dat nou precies, contact leggen met de engelen om je heen? En wat kun je verwachten als je een engel ontmoet? Welke gedaantes nemen ze aan en in hoeverre kunnen engelen ons helpen bij de keuzes die we maken in ons leven?

 

 

Met ENGELEN HELEN op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau heeft Annelies samen met Frans Vermeulen een prachtig vervolg geschreven op haar eerste boek.

Het boek bekijkt alle niveau's waarop we als mens zaken om te helen tegen kunnen komen. Samen met de Engelen kun je aan de slag om helend werk voor jezelf en anderen te doen. Daarnaast worden er diverse visualisaties en helende sessies die je samen met de Engelen kunt doen via gratis downloads aangeboden.

 

ENGELEN EN DE ZIEL

Wat is je ziel? Wat gebeurt er met je ziel wanneer je geboren wordt? Wat doe je als ziel in het Licht? Kan je als ziel verdwalen? Wat gebeurt er in 2012 en hoe gaat het daarna verder? Hoe kunnen de Engelen me helpen mijn Zieledoelen te vinden? Ligt alles al vast in het leven of heb ik daar nog wat in te brengen?

 

Met ENGELEN EN DE ZIEL – werk samen met de Engelen aan je Zieledoelen heeft Annelies een prachtig boek met diepgaande inzichten over de ziel geschreven.

 

De Engelen geven uitleg over de vier delen van de ziel en hoe je daarmee als mens kunt werken om zo gemakkelijker je zieledoelen te bereiken. Er worden diverse oefeningen, tips en adviezen gegeven die je samen met de Engelen kunt doen en met de gratis downloads.