Kristallen Engel

Praktijk voor energetische therapie en consult


Mijn naam is Bettina Kotterink en ik woon samen met mijn vriend in Enschede in een leuk oud huis met een grote tuin. Wij hebben geen kinderen maar wel veel dieren: poezen, kippen, reptielen en vissen en we houden ook bijen. Een stukje van de tuin is gereserveerd als moestuin en we hebben ook een aantal fruitbomen en –struiken staan.


Sinds mijn 26e ben ik op zoek naar spiritualiteit en naar wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen. Die weg was soms makkelijk, vaak ook niet…
Via Reiki kwam ik in aanraking met energetische behandelingen en ik ben dit ook veel gaan toepassen, voornamelijk bij mezelf.


Toen ik in een heel moeilijke periode zat in mijn leven, ben ik als het ware ‘opgevangen’ door aartsengel Michaël. Ik had daarvoor al wel contact met de engelen en opgestegen meesters maar dat bleef heel erg binnenin mijzelf. Ik vond het ook moeilijk om dit te delen. Toen kwam ik op een beurs terecht bij Annelies en Victor en kreeg ik een Angelhug. Dat voelde heel erg sterk, ik moest er even van bijkomen. Zo kwam ik er achter dat mijn contact met de engelen ook iets heel praktisch is waar ik anderen mee kan helpen. Ik vraag de engelen nu vaak om hulp bij alles wat ik maar kan bedenken. Ze zijn er altijd en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen!


Ik vind fijn om mensen te mogen helpen om zichzelf terug te vinden en ze te helpen om blokkades op te lossen.
Ook blijft er nog heel veel moois om te leren en natuurlijk is er altijd weer ruimte om zelf te mogen groeien.

In principe werk ik thuis maar alle behandelingen en consulten kunnen ook op afstand plaatsvinden. Dan overleggen we via telefoon of e-mail hoe we de sessie zullen laten verlopen en spreken we een dag en tijd af.Contact gegevens

Bettina Kotterink
Enschede
06-24990719
info@KristallenEngel.nl
http://www.KristallenEngel.nl