CD's  |  E-boeken  |  Visualisaties  |  Korting codeHier kun je volledige CD's, losse visualisaties en E-books die door Uitgeverij Angelo zijn uitgegeven vinden. Alle visualisaties en CD's zijn in het Nederlands ingesproken door Annelies Hoornik.

De download kan opgehaald worden zodra de betaling verwerkt is via iDeal of Paypal. Je kan het bestand ophalen door op de link te klikken die in de email staat die je van ons ontvangt na aankoop of direct na de betaling als je terug keert naar de webwinkel.

Voor de bestanden van het "ENGELEN HELEN" boek kijk op blz. 209 (in het eboek op blz. 138) en voor de bestanden van het "ENGELEN EN DE ZIEL" boek kijk op blz. 203 voor de juiste web pagina.Angelo's heling voor de Wereldwateren
Annelies Hoornik


Ga samen met de Engelen op een reis over de wereldwateren in een magische boot. De Engelen begeleiden je over de oceanen langs de continenten en onderweg zal je naast emotionele heling op meerdere vlakken ook een helend spoor door alle wereldwateren achterlaten. Zo heel je jezelf en het water op deze Aarde die het zo nodig heeft. Ik wens je veel plezier van deze ontspannende en helende visualisatie (26:00 min)

 Blokkades en angsten loslaten
Annelies Hoornik

€ 4.99

Reis samen met je Engelen door het universum naar het prachtige eiland Maui waar je samen met een dolfijn een onderwater grot bezoekt en een prachtige diepgaande heling ontvangt van de Aartsengelen. Laat je angsten en blokkades daar maar achter.  (17:32 min.)
Inkeer
Annelies Hoornik

€ 4.99

Deze download bevat muziek voor meditatie. Annelies ontvangt regelmatig verzoeken of de muziek die op haar visualisatie cd's staat ook als losse meditatie tracks beschikbaar zijn.

 

Deze track heeft een piano die een rustige repeterende melodie speelt die de geest wegvoert naar de leegte binnenin.

 

Lengte  27:30 min
Je Ziel Hervinden
Annelies Hoornik

€ 4.99

Je Ziel Hervinden is een visualisatie waarin ik je een oude techniek aanreik die in het Engels Soul Retrieval genoemd wordt en ik heb er zelf in al die jaren al heel veel aan gehad.

 

Sinds vorig jaar gebruiken mijn studenten dit prachtige stukje gereedschap ook om oud zeer te helen en stukjes van hun Ziel die verloren zijn geraakt bij traumatische ervaringen weer terug te halen en geheeld te integreren in hun lichaam, geest en aura. (26:20 min)
Ontmoet je Beschermengel
Annelies Hoornik

€ 4.99

Tijdens deze visualisatie bezoek je via de magische kristal de tuin van je Hoger Zelf waar je een van jouw beschermengelen ontmoet. Je kan je beschermengel om inzichten en hulp vragen voor de zaken die nu in jouw leven spelen. (20:23 min)
Wereld Heling met je Engelen
Annelies Hoornik

€ 4.99

Deze visualisatie is als eerste gebruikt tijdens de Dutch Angel Day van 2007, toen werd dit met een hele groep gedaan. (13:29 min)

 

Nu is het een aangepaste versie voor jou om thuis zelf te doen. Je ontmoet in het magische bos je Engelen en samen reis je het universum in waar je met jouw Engelen heling en liefde naar de wereld stuurt.
Wuivend
Annelies Hoornik

€ 4.99

Deze download bevat muziek voor meditatie. De zachte geluiden van een fluit over een rustige harmonieuze achtergrond helpen de geest leeg te maken en zo de leiding van de Engelen gemakkelijker te horen, zien, voelen en of weten.

 

Lengte : 38:15 min
ENGELEN EN DE ZIEL e-boek
Annelies Hoornik

€ 9.99

Met ENGELEN EN DE ZIEL – werk samen met de Engelen aan je Zieledoelen heeft Annelies een prachtig boek met diepgaande inzichten over de ziel geschreven.

 

De Engelen geven uitleg over de vier delen van de ziel en hoe je daarmee als mens kunt werken om zo gemakkelijker je zieledoelen te bereiken. Er worden diverse oefeningen, tips en adviezen gegeven die je samen met de Engelen kunt doen en er staan links in het boek naar gratis downloads. Deze downloads zijn er om je te helpen energiewerk te doen dat bij het onderwerp past.

 

Een greep uit de inhoud:

  • Wat hebben de Engelen over de ziel te zeggen?
  • Contact maken met de vier delen van de ziel
  • Hoe kun je het beste omgaan met de levenslessen die je krijgt?
  • Bezoek samen met de Engelen jouw persoonlijke Akasha
  • De wereld na 2012
  • Ondersteunende audio-oefeningen

Formaat: Epub
ENGELEN HELEN e-boek
Annelies Hoornik

€ 9.99

ENGELEN HELEN op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau bekijkt alle niveau's waarop we als mens zaken om te helen tegen kunnen komen. Samen met de Engelen kun je aan de slag om helend werk voor jezelf en anderen te doen. Daarnaast worden er links naar diverse visualisaties aangeboden.

 

Een greep uit de inhoud

 

* Wat hebben de Engelen over gezondheid en heling te zeggen?

* Heling op diverse niveaus

* Wat doe je met invloeden van buitenaf?

* Persoonlijke verhalen over Engelenhelingen

* Samen met de Engelen je leven helen

* Ondersteunende audio oefeningen

 

Formaat: Epub 
Krachtig en vrouwelijk
Rachael Jayne Groover

€ 17.50

Vergroot je onweerstaanbare aanwezigheid en trek de aandacht die je wilt

 

 

Wanneer een vrouw haar vrouwelijke essentie verwezenlijkt, dan verandert haar hele leven. Ze wordt aantrekkelijk, gegrond, en sensueel. Wanneer ze een kamer binnenkomt, is iedereen gevoelig voor haar vrouwelijke uitstraling. Mannen merken haar op, ook de gezonde, liefdevolle, mannelijke mannen waarnaar ze verlangt.

 

Ze hoeft geen krachtig personage uit te beelden om de aandacht die ze wil aan te trekken. Een geforceerd gevoel van mannelijke kracht is niets vergeleken met de extase, bekrachtiging en moeiteloze aantrekkingskracht die vrijkomen wanneer een vrouw haar vrouwelijke essentie activeert.

  

Formaat: Epub
Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen CD
Annelies Hoornik

€ 9.99

Rafael en zijn helende engelen heeft een track met uitleg en verder zijn er diverse tracks met energiewerk die je samen met de Engelen doet om alle aspecten van je menselijk bestaan te helen. Of het nu om emoties, karma, lichamelijke klachten of zich steeds herhalende situaties gaat.

 

 

Meer informatie over deze CD

 
Balans in je Leven
Annelies Hoornik

€ 9.99

Deze cd helpt je om de balans weer in je leven terug te krijgen wanneer je vast bent gelopen en merkt dat je zaken uitstelt. In deze nieuwe periode na 21-12-2012 hebben veel mensen daar last van, de omgeslagen energie is nu te vrouwelijk en passief geworden terwijl we voorheen in te mannelijke energie zaten. Daardoor dachten we weinig en liepen van alles te doen. Nu willen we van alles maar komen moeilijk in beweging, dat is waar deze cd je weer helpt de balans te vinden. Dan kun je de plannen die je hebt ook gemakkelijk uitvoeren.

 

Meer informatie over deze CD
Chakra en Visualisaties CD
Doreen Virtue

€ 14.99

Deze CD bevat een ochtend en avond chakra visualisatie.

 

Ze helpen je om volledig in je kracht en spiritueel ontwaakt de dag te beginnen. De avond visualisatie helpt je de stress van de dag los te laten en een goede nachtrust te hebben. Tijdens de training voor Angel Therapy Practitioner® vraagt Doreen iedereen de cd 's morgens en 's avonds te beluisteren om de chakra's optimaal voor te bereiden op het zuivere energiewerk met de engelen.

 

Je kan het verschil goed voelen tussen wanneer je het elke dag luistert en wanneer je dat niet doet.

 

Meer informatie over deze CD
Eenheid en Liefde in het nieuwe Tijdperk
Annelies Hoornik

€ 9.99

Op deze cd praten de engelen over de periode 2012 - 2024 en hoe de veranderingen invloed hebben op ons leven en de maatschappij. Tevens staan er drie tracks op met energiewerk die helpen om mee te gaan in deze planetaire trillingsverhoging en aan je toekomst en persoonlijke groei te werken.

 

Meer informatie over deze CD
Engelen en Romantiek CD
Doreen Virtue

€ 14.99

Leer je Engelen van Romantiek kennen, een deel van het Engelenrijk dat zich specialiseert in jou te helpen een gezonder en romantischer liefdesleven te manifesteren. Doreen leert je hoe je de Engelen van Romantiek aanroept om zo hun adviezen te ontvangen.

 

Meer informatie over deze CD
Engelen in Atlantis 1 CD
Doreen Virtue

€ 14.99

Voor haar boek De Kracht van Engelen (Angel Medicine) heeft Doreen tijdens workshops visualisaties gegeven aan haar studenten en dit had grote gevolgen voor de persoonlijke groei van iedereen die ze gedaan had.

 

De eerste visualisatie is uiteindelijk de cd Engelen in Atlantis 1 geworden.

 

Meer informatie over deze CD
Engelen in Atlantis 2 CD
Doreen Virtue

€ 14.99

Terwijl Doreen onderzoek voor haar boek Angel Medicine deed begon ze haar studenten tijdens de workshops door een visualisatie te leiden waarin ze zich verplaatsten naar de Atlantische Healing tempel. De resultaten waren zo krachtig dat het publiek Doreen telkens weer vroeg wanneer ze deze visualisatie op CD zou zetten.

 

Meer informatie over deze CD
Engelen Therapie Meditaties CD
Doreen Virtue

€ 14.99

Engelen Therapie Meditaties is een kalmerende cd waarmee je de wonderbaarlijke kracht van de engelen kunt activeren.

 

De healing die deze krachtige maar vooral ook heel grondige Engelen Therapie sessie je geeft is bijzonder. Je zal met de Aartsengelen samenwerken om te helen en je leven een positieve draai te geven.

 

 

Meer informatie over deze CD
Healing met Engelen CD
Doreen Virtue

€ 14.99

Doreen begint met de verschillende manieren waarop de engelen je kunnen helpen bij zaken gerelateerd aan gezondheid, financiën, carrière, relaties en zelfs je fysieke veiligheid. Daarna leidt ze je door een krachtige visualisatie die de aartsengelen en je eigen beschermengelen in je leven uitnodigen.

 

Meer informatie over deze CD
Je Beschermengel en je Ziel CD
Annelies Hoornik

€ 9.99

Deze CD biedt naast een introductie met uitleg over de Ziel en haar werking een viertal oefeningen om aan je Zielepad te werken. Je Beschermengel en je Ziel - werk samen met de Engelen aan de 4 delen van je Ziel

 

Meer informatie over deze CD
Karma Loslaten CD
Doreen Virtue

€ 14.99

Doreen legt uit hoe karmische zaken je in dit leven nog kunnen hinderen. In eerdere levens gedane geloften van armoede, kuisheid en lijden kunnen je in dit leven behoorlijk remmen. Meestal komen ze terug op diezelfde vlakken van je leven.

 

Door middel van de visualisatie op deze CD kun je pijnlijke patronen loslaten die te maken hebben met vorige levens.

 

Meer informatie over deze CD
Maak contact met de Engelen 6 CDs
Doreen Virtue

€ 34.00

Krijg les van Doreen Virtue in het Nederlands en leer stap voor stap hoe je contact kan maken met de Engelen. Volg de CD's en leer hoe je zelf met de Engelen contact kan maken en werken!

 

Meer informatie over deze CD.
Manifesteren met Engelen CD
Doreen Virtue

€ 14.99

Deze cd van Doreen Virtue legt uit hoe te manifesteren. Manifesteren is het proces waarmee je jouw idealen en wensen tot werkelijkheid laat worden. Dit gaat het best wanneer je je richt op je levensdoel, dat te herkennen is aan je hartenwensen. Doreen bespreekt ook de stappen van een betekenisvolle manifestatie en geeft uitleg over de vier gebruikelijke valkuilen die manifestaties kunnen blokkeren en hoe deze te vermijden.

 

Meer informatie over deze CD
Met de Engelen naar een vorig leven
Doreen Virtue

€ 14.99

Of je nu wel of niet in vorige levens gelooft, het ondergaan van een vorig leven regressie heeft heel duidelijke therapeutische voordelen. Op deze cd legt Doreen Virtue uit hoe haar klanten van fobieën, verslavingen en stemmingsstoornissen geheeld zijn door zich hun vorige levens te herinneren.

 

Meer informatie over deze CD
Ontmoet de aartsengelen 6 CD
Doreen Virtue

€ 24.99

Legioenen van liefdevolle en betrouwbare Aartsengelen waken over jou, en je kunt een betere relatie met ze ontwikkelen door hun namen en specialiteiten te leren. Doreen Virtue leidt je zodat je contact maakt met haar 15 favoriete Aartsengelen.

 

Meer informatie over deze CD
Zielereis CD
Annelies Hoornik

€ 9.99

Deze CD gaat diep in op het Zielendoel van de luisteraar en bevat 3 tracks:

 

- De essentie van de ziel (13:50 min)

- Een visualisatie waarin je jouw Zielenteam ontmoet (13:36 min)

- Een visualisatie waarin je informatie ontvangt over jouw Zielendoel (25:02 min)

 

Meer informatie over deze CD